]]>

Arrangement

Sommerbar for selvstændige

Du er inviteret til sommerbar med andre selvstændige. Nyd en kold drink, udvid dit netværk og glæd dig over sommerferien, der står for døren, på Djøfs fantastiske Rooftop.

Dato og sted

29. juni 2023
København K

Varighed

15:00-17:30

Pris

0 kr.
For alle

Hvad handler arrangementet om?

Her er sommerbaren for dig, der er selvstændig – enten som iværksætter med ansatte eller som soloselvstændig.

Kom og netværk med andre selvstændige på Djøfs nye Rooftoop med udsigt over Botanisk Have, Rosenborg og byens tage og trætoppe.

Vi håber selvfølgelig, at vejret bliver lige så godt som selskabet.  

Du kan købe forskellige kolde drikkevarer – og sommerbarens værter sørger for, at du ikke komme til at kede dig, selvom du kommer alene. 

Om Djøf Business Community 

Dette event er en del af Djøf Business Community. Djøf Business Community er er et mødested for iværksættere, selvstændige og dig, der drømmer om at blive det. 

Kernen i vores koncept er gensidig sparring og feedback. Det er vores målsætning, at alle skal gå klogere hjem og have fået nye relationer efter at have deltaget i et event i Djøf Business Community.

Du er meget velkommen til at tilmelde en gæst og tage dem med til dette event. Det er gratis at deltage – også for ikke-medlemmer. De skal blot tilmelde sig.

Værter

Thorleif Trust Gotved

Thorleif Trust Gotved
Karrierekonsulent, Djøf

Thorleif er karriererådgiver i Djøf og tovholder for Djøf Business Community. Han har selv i en årrække været selvstændig og har derfor et godt kendskab til fordele og ulemper ved at starte egen virksomhed. Udover selvstændige og iværksætter, så har han særlig specialiseret i brugen af LinkedIn, hvad enten målet er et nyt job, salg, interessevaretagelse eller lignende.
Frederik Iuel

Frederik Iuel
Chefkonsulent, Djøf

Frederik Iuel arbejder i Djøf Karriere og Erhverv, hvor han coacher og rådgiver djøfere, der ønsker at finde retning i deres karriere, skifte job eller få klarhed om deres rolle som leder. Derudover faciliterer Frederik Iuel forskellige workshops om karriereudvikling.

Pia Ravn

Pia Ravn
Chefkonsulent, Djøf

Pia arbejder med en bred vifte af opgaver inden for karriereområdet; hun rådgiver medlemmer, kører workshops og udvikler nye services. Særligt fokus er på fremtidens arbejdsmarked og hvad det bringer af udfordringer og muligheder både for det enkelte individ og virksomhederne. 

Pris og praktisk info

 • Pris
 • Ikke-medlemmer
  0 kr.
 • Medlemmer
  0 kr.
 • Arrangementets referencenr.
 • 38000
 • Frist
 • Tilmeldingsfrist
  27. juni 2023 kl. 12:00
 • Yderligere info, kontakt
 • Ann-Christina Møller

  Ann-Christina Møller
  Karrierekoordinator
  karriere@djoef.dk
  33 95 99 28

 • Behandling af personoplysninger
 • Når du deltager i et arrangement hos Djøf, behandler vi nogle personoplysninger om dig. Du kan læse mere om Djøfs behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Se alle