]]>

Djøf

FLD - Foreningen af Ledere ved Danskuddannelser

Velkommen til det stærke lederfælleskab for de offentlige og private sprogcentre. Vi er en forening under Djøf som samler alle med ledelsesopgaver fra øverste chef til mellemlederniveau.

At være leder på et sprogcenter er noget helt særligt. Vores opgave er underlagt helt andre vilkår end det øvrige Uddannelsesdanmark kender til.

Selvom vi både er offentlige og private sprogcentre, så er ledelsesopgaven ens på tværs – personaleledelse i konstant op- og nedbygning af vores organisationer.

Vil du vide mere om vores ledelsesfælleskab, så kan du kontakte foreningens formand Hanne Lohmann på telefon 2421 0892.

Foreningen blev stiftet i 2001, fordi sprogcenterlederne ønskede et selvstændigt og fagligt fællesskab. Fra januar 2015 blev er vi en del af Djøf, hvor vi indgår i ledelsesfællesskab med landets andre chefer og ledere i uddannelse- og undervisningssektoren.

Har du spørgsmål til bestyrelsens arbejde, er du velkommen til at kontakte vores formand.

 

Tillidshverv Navn Mail Telefon
Formand Hanne Lohmann
dk¤hillerod¤hloh
2421 0892
Kasserer Jarka Bach Hansen
dk¤holstebro¤jarka.bach.hansen
5166 0504
Bestyrelsesmedlem Ulla Bæk
dk¤speakspeak¤ub
Bestyrelsesmedlem Martin Krabbe Trolle dk¤slagelse¤matro

Bliv medlem af Foreningen af Ledere ved Danskuddannelser

For at være medlem af Foreningen af Ledere ved Danskuddannelser, skal du være medlem af Djøf.

Foreningen har et særkontingent på 215 kr.pr. måned, som opkræves sammen med kontingentet til Djøf. Særkontingentet er ikke omfattet af gratisperioden for det ordinære kontingent til Djøf.

Leder på uddannelsesområdet

Se, hvad der særligt gælder for ledere på uddannelsesområdet med hensyn til ansættelsesvilkår og løn, og få et overblik over rådgivning, kurser, netværk m.v., du og andre uddannelsesledere har adgang til som medlem af Djøf.

Få overblikket her