]]>

Djøf

Møder og events

Book enestående lokaler til møder og events med en unik udsigt i hjertet af København.

Velkommen

Vi tilbyder nye eksklusive lokaler indrettet i klassisk nordisk stil til at danne rammen for dine møder, kurser, konferencer og private events. Find en enestående ro til faglig fordybelse og en unik scene til pop op events og festlige stunder. Alt sammen med en sjælden set udsigt over byens skønneste haver og tæt på metro i hjertet af København.

Alle vores lokaler er indrettet med det nyeste digitale udstyr, så du trygt kan koncentrere dig om dine gæster. Forkæl dem i vores tagrestaurant, som serverer økologiske retter lavet på sæsonens råvarer med afstemte smage. Og afslut dagen med solnedgang, snacks og bobler på vores herlige tagterrasse.

Hos os er din oplevelse i højsædet, og det skal være nemt at være gæst.

Her finder du os

Nørre Voldgade 106, 5. og 6. sal, 1358 København K

Kom på virtuel rundvisning

Møder

Få et hurtigt overblik over alle vores gode tilbud til dig. Vælg en mødepakke, som passer til jeres behov. Se også billeder fra alle vores mødelokaler på 5. sal – og en oversigt over deres placering på 5. sal.

Mødepakker

Se alle vores mødepakker, og vælg efter behov.

Lokaleoversigt

Se en oversigt over vores mødelokaler på 5. sal.

Billeder af mødelokaler

Se billeder fra alle vores mødelokaler.

Events

Hold din næste konference, pop op eller fest på vores unikke 6. sal. Her får du adgang til et af byens nyeste og mest komfortable lokaler med en mageløs udsigt over nogle af byens skønneste haver.

Vores 6. sal tilbyder nemlig en sjælden ro i hjertet af København, som kan danne rammen om alt fra faglige fordybelse og udvikling til lancering af nye produkter og festlige lejligheder.

Du får adgang til unikke faciliteter og ny teknologi. Du kan altid krydre dit event med velsmagende retter fra vores tagrestaurant. Og afslut dagen med at gøre det formelle til uformelle med bobler, snacks og solnedgang på vores tagterrasse.

Alt sammen utrolig tæt på metro, tog og busser, så du og dine gæster nemt kommer hjem igen.

Lokaleoversigt

Se en oversigt over vores lokaler, restaurant og tagterrasse på 6. sal.

Billeder fra 6. sal

Se billeder fra lokaler og tagterrasse, der bruges til events.

AV-udstyr

Vi opdaterer løbende, så du altid har adgang til det seneste digitale udstyr til at dække dine behov for at sikre et effektivt møde. Lige nu har alle mødelokaler adgang til følgende udstyr:

  • Stor LCD Skærme med 4K opløsning
  • Trådløs tilslutning til skærm fra PC, tablet og smartphone.
  • Højkvalitets kameraer til brug ved videomøder.
  • Mikrofoner og højttalere til videomøder.
  • Alle kendte softwares til videomøder som fx Teams, Zoom, Google Hangouts, BlueJeans eller anden kendt software, så det er bare plug and play.

Alle vores lokaler kan forbindes via video, så I kan holde flere møder på en gang for senere at mødes i et digitalt plenum.

Vores restaurant på 6. sal kan også bruges som mødesal. Du har mulighed for at tilgå alle de samme teknologiske løsninger, som vi har i vores andre mødelokaler.

Og i Loungen på 5. sal er det muligt for at forbinde rummet til vores restaurant på 6. sal via vores lydanlæg.

Kontakt os

Kontakt os allerede i dag, og vi vender hurtigt tilbage med et godt tilbud til dig. Skriv gerne, hvis du allerede nu har nogle særlige ønsker, så kan vi hurtigt svare på, hvordan vi kan være med til opfylde dem.

Når du sender din kontaktanmodning, sker der en behandling af dine personoplysninger. Du kan læse mere i Djøfs privatlivspolitik

Kontaktoplysninger

missing

Malene Zabel
Conference Manager
Djøf Møde og Event

Ekspertise:
Ring og få et godt tilbud på dit næste møde eller event. Vi står klar til at give kreativ sparring til planlægning og afviklingen af dine møde og events. Med flere års erfaring i bagagen ved vi, hvordan du og dine gæster får en fantastisk dag fuld af gode oplevelser.
missing

Gro Alberte Krogsgaard Randall (orlov)
Møde- og eventkoordinator
Djøf Møde og Event

Ekspertise:
Ring og få et godt tilbud på dit næste møde eller event. Vi står klar til at give kreativ sparring til planlægning og afviklingen af dine møde og events. Med flere års erfaring i bagagen ved vi, hvordan du og dine gæster får en fantastisk dag fuld af gode oplevelser.

Her finder du os

Nørre Voldgade 106, 5. og 6. sal, 1358 København K

Samarbejdspartner

Danske Konferencecentre