]]>

Arrangement

LGBTQ+ på arbejdspladsen

Vær med i samtalen om, hvordan vi styrker den LGBTQ+-inkluderende arbejdsplads i 2024.

Dato og sted

16. august 2024
København K

Varighed

08:30-10:00

Pris

0 kr.
Medlemmer

Hvad handler arrangementet om?

Du kender helt sikkert begreberne mangfoldighed og inklusion. Men hvordan er vi mangfoldige og inkluderende i praksis? 

Kan du tillade dig at spørge til din kollegas kønsidentitet eller seksualitet? Hvad kan du gøre som kollega, hvis du oplever nedladende omtale af din homoseksuelle kollega? Og hvad er din rolle og ansvar som leder i forhold til at fremme et trygt og inkluderende arbejdsmiljø? Vi sætter fokus på, hvordan vi alle kan bidrage til at skabe en inkluderende arbejdsplads, hvor man kan være den, man er.

Vi tilbringer rigtig meget tid på arbejdspladsen, og derfor spiller arbejdspladsen en vigtig rolle i at være et sted, hvor kreativitet, nyskabelse, trivsel, produktivitet og arbejdsglæde kan gå hånd i hånd.  

Mangfoldighed og inklusion er afgørende faktorer til at fremme et innovativt og konkurrencedygtigt erhvervsliv og samfund, hvor alle talenter kommer i spil. Derfor arbejder mange virksomheder i dag med at fremme en inkluderende kultur, hvor der er plads til forskellighed, og hvor alle trives og har lige muligheder - både professionelt og socialt. Mangfoldighed og inklusion kommer ikke af sig selv. Det kræver prioritering og aktiv indsats.  

Så hvad skal der til for at rykke sig fra gode intentioner til konkrete resultater? 

I år markerer vi Priden med en panelsamtale mellem Ninna Fedder Helsinghoff og Jannick Friis Christensen. Under samtalen bliver vi klogere på, hvordan man skaber den LGBTQ+-venlige arbejdsplads, hvilke diversitets- og inklusionsgreb, der virker, og hvordan ledere kan gå til opgaven.

Hvem er oplægsholder?

Jannick Friis Christensen

Jannick Friis Christensen
Lead Diversity and Inclusion Engagement Partner, Research and Early Development People and Organization Business Partnering, Novo Nordisk

Jannick Friis Christensen er ph.d. i mangfoldighedsledelse fra Copenhagen Business School, hvor han har forsket i inkluderende ledelse og organisering med fokus på LGBTQ+ samt danske virksomheders strategiske partnerskaber med pride-bevægelsen, herunder fænomenet pinkwashing. I efteråret 2023 blev Jannick ansat i Novo Nordisk, hvor hans team driver diversitets- og inklusionsindsatser globalt i Research and Early Development. 
Ninna Fedder Helsinghoff

Ninna Fedder Helsinghoff
Senior Specialist IT, Danske Bank og næstforperson i LGBT+ Danmark

Ninna Fedder Helsinghoff er født i 1985, og er IT Specialist ved Danske Bank i København, hvor hun også sidder i bestyrelsen for Danske Banks Rainbow Network DK, samt som næstforperson i LGBT+ Danmarks bestyrelse. Desuden er Ninna uddannet cand.it. i 2011 ved IT-Universitet i København og er oprindeligt fra Esbjerg. 

Pris og praktisk info

 • Pris
 • Medlemmer
  0 kr.
 • Arrangementets referencenr.
 • 40011
 • Frist
 • Tilmeldingsfrist
  15. august 2024 kl. 23:59
 • Yderligere info, kontakt
 • Linda Skytte

  Linda Skytte
  Arrangementskoordinator
  lis@djoef.dk
  36 91 91 11

 • Behandling af personoplysninger
 • Når du deltager i et arrangement hos Djøf, behandler vi nogle personoplysninger om dig. Du kan læse mere om Djøfs behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Se alle