]]>

Djøf

Find et netværk for dig

Idéen til at kigge ud af bliver tit i gangsat af en større forandring i dit arbejdsliv. Det kan være en ny chef, nye opgaver, ny organisering, fusion, nedskæringer eller vækst. For at lykkes har du brug for ny viden og kompetencer, der ikke i forvejen er på din arbejdsplads.Et professionelt netværk kan tit være den rigtige løsning under de omstændigheder.

Netværk for projektledere med fokus på agil projektledelse

I dette nye netværk sætter vi fokus på udfordringer med agil projektledelse i organisationer eller virksomheder. Du får et arbejdsrum, hvor sparring og erfaringsdeling giver dig inspiration til arbejdet med den agile projektform.

Netværk for erfarne HR-konsulenter

Få sparring med andre der arbejder med HR-udviklingsopgaver i spændet fra det administrative til det strategiske. I netværket får du en unik mulighed for at dele refleksioner og få sparring på udfordringer og aktuelle opgaver i arbejdet med HR.

Netværk for marketingskonsulenter

Få et fortroligt arbejdsrum med andre inden for samme fagfelt, indsigt i hvordan andre løser marketingopgaver, og en stærkere forståelse af din egen rolle og dit handlerum som konsulent eller rådgiver.

Netværk for offentlige konsulenter

I dette tværfaglige netværk sætter vi fokus på de konkrete udfordringer, du står overfor som konsulent. Der er højt til loftet, når vi sparrer, udfordrer og deler viden og erfaringer.