]]>

Djøf

Gik du glip af et webinar?

Se et udvalg af de bedste og mest interessante webinarer fra årets arrangementskalender hos Djøf.

Havde du også alle intentioner om at se de spændende webinarer, men virkeligheden var for travl? Her kommer chancen igen, vi har samlet vores mest populære digitale arrangementer et sted.

Ledelse og forretning

Djøf lederpris 2023

Vi kårer årets ledertalent. Mød også Nana Bule og Christian Arnstedt og få inspiration til at bruge ESG og diversitet i dit ledelseskompas.

Til kamp for verdens børn

Susanne Dahl taler med Flemming Møldrup om at have fokus på at udvikle og skabe stærke samarbejder for at hjælpe verdens børn.

Vind power til hele verden

Mød direktør i Energinet Hanne Storm Edlefsen, som står i spidsen for energiøerne i Øster- og Nordsøen, i dialog med Flemming Møldrup om visioner, opgaver og udfordringer.

Den gode forretning: Advokater og 4,5 dages arbejdsuge

Anne Katrine Schjønning og Flemming Møldrup taler om udfordringerne ved integrere en 4,5 dages arbejdsuge i en advokatvirksomhed.

Politik og samfund

Ytringsfrihed under pres

Oplev journalist David Trads i dialog med Jacob Mchangama fra Justitia og Louise Holck fra Institut for Menneskerettigheder, som sammen tager snakken om ytringsfrihedens udfordringer op.

Dybvad udvalget konklusioner og fremtid

Julie Grunnet Wang, Peter Bjerre Mortensen, Karsten Dybvad og Thomas Jordan Johanneson debatterer Dybvad udvalgets konklusioner.