]]>

Djøf

Økonomista

Få 20% rabat på et Økonomista abonnement.

Få inspiration til dine penge med Økonomista

Med pengemagasinet Økonomista bliver du klogere på alt fra investering, boliglån, hverdagsøkonomi og pengeadfærd til, hvordan vi som samfund kommer tættere på økonomisk ligestilling.

Magasinet kommer 360 grader rundt om din økonomi med spændende vidensartikler, inspirerende interviews med personer, der fortæller om deres økonomi og baggrundsstof om interessante økonomiske emner. 

Økonomista udkommer fire gange årligt:

  • januar.
  • april.
  • juli.
  • oktober.

Magasinet er trykt i tyk kvalitet på et miljøcertificeret trykkeri i Danmark.

Som medlem af Djøf sparer du 20% på et Økonomista abonnement. Abonnementet udløber automatisk efter et år, medmindre du selv gentegner en ny periode.


Jeg læste magasinet i går, og I har de fedeste emner oppe og vende, og det bliver skrevet i et sprog, så man kan forstå det. Jeg er vild med magasinet, hilsen en meget glad abonnent.
Default Profil Billede
Anonym

Økonomista har en fast plads i min magasinholder, og jeg har læst det flere gange. Både som opslagsværk og hyggeling. De varmeste anbefalinger herfra
Default Profil Billede
Anonym

Det er det bedste køb, jeg har gjort mig. Hver side er guld værd! Jeg har aldrig brugt/læst/overvejet et magasin så dybdegående som dette før.
Default Profil Billede
Anonym

Bliv medlem af Djøf

Er du ikke allerede medlem af Djøf, kan du blive det her og få adgang til attraktive rabatter, faglig sparring, juridisk rådgivning og mange andre fordele.

Se flere rabatter og fordele

Dit medlemskab giver dig automatisk mange stærke rabataftaler. Få særpris på alt fra dine forsikringer og banklån til delebiler, dagligvarer og nyheder – og spar penge i hverdagen.