]]>

Nyhedsmail

Tjek din forsikring, før du tager på festival

Når du først står på festivalpladsen, er forsikring nok det sidste, du tænker på. Tjek reglerne, så du er forberedt, hvis uheldet er ude.

Hvordan er min mobiltelefon dækket?

Har du forsikring hos Codan gennem Djøf, er din mobiltelefon omfattet af din indboforsikring. Derfor er den også dækket, hvis du skulle være så uheldig at få den stjålet. Meld tyveriet til politiet og anmeld det derefter online hos Codan.

Har du tilkøbt en elektronikdækning, er din telefon desuden dækket ved pludselige skader og funktionsfejl. Det er altid op til Codan at vurdere det konkrete skadestilfælde.

Hvad med mine ejendele i teltet?

Får du indbrud i dit telt, er dine ejendele dækket, hvis der er lås på teltet. Dog ikke kontanter eller smykker - så måske skal du ikke tage bedstefars ur eller din yndlingshalskæde med på festival. Vær generelt opmærksom på, hvad du medbringer - og særligt efterlader - mens du er til koncert. Det er så ærgerligt at miste ting, du er glad for.

 

Dækning, hvis du er beruset eller påvirket

Er du kommet til at volde skade på andre eller andres ting, skal du være opmærksom på særlige forhold. Fx at din ansvarsforsikring, der er en del af din indboforsikring, ikke dækker, hvis du har været beruset eller påvirket af narkotika.

Læs mere i dine forsikringsbetingelser.

Er du i tvivl om noget? Så kan du ringe til Djøf på telefon 33 95 97 00 i hverdagene mellem kl. 9-16.

Rigtig god festival.

 

 

 

Vurdér indhold

At rådgive de bedste forpligter. Derfor arbejder vi hele tiden på at blive bedre. Vurder gerne artiklen nedenfor.