]]>

Djøf

Introduktions­tilbud - få 3 måneders kontingentfrit medlemskab

Meld dig ind, og benyt alle de mange fordele ved et medlemskab hos Djøf. Som medlem bliver du en del af en fagforening og et stærk fagligt fællesskab. Det stiller dig stærkt og dit arbejdsliv endnu bedre.

Sådan får du 3 måneders medlemsskab

  1. Klik på knappen nedenfor 
  2. Udfyld formularen, og angiv din unikke kode i bemærkningsfeltet
  3. Nyd godt af fordelene ved et Djøf-medlemskab

Derfor skal du blive medlem af Djøf

Du kan få adgang til mange faglige fordele, der styrker dig og din karriere. Vores fokus er din tryghed og dine muligheder, og vi arbejder på at sikre dine rettigheder og din udvikling igennem hele dit arbejdsliv. Bliv medlem af Djøf, og få en kompetent sparringspartner til alle aspekter af dit arbejdsliv. Her kan du læse mere om fordelene ved at være medlem af Djøf.

Betingelser for 3 måneders kontingentfrit medlemsskab

Når du udfylder indmeldelsesformularen, skal du angive din unikke kode i bemærkningsfeltet under fanen ’kontakt’. 
Tilbuddet er eksklusivt til dig, der endnu ikke er medlem af Djøf og ønsker at afprøve fordelene ved et Djøf-medlemskab. Har du været medlem inden for de sidste 12 måneder, kan du ikke anvende tilbuddet.
Alle studerende, privat og offentligt ansatte med en akademisk uddannelse eller et Djøf-job kan blive medlem. Læs mere om hvem der kan blive medlem
Efter de første 3 måneder skal du begynde at betale kontingent. Din erhvervsmæssige status og medlemsgruppe afgør, hvor meget dit kontingent koster. Her kan du se, hvad dit medlemskab koster efter 3 måneder.
Hvis du i løbet af de 3 første måneder finder ud af, at Djøf alligevel ikke er noget for dig, kan du melde dig ud. Udmelding skal ske skriftligt med en dags varsel til begyndelsen af et kvartal. Det vil sige, melder du dig ud i indeværende kvartal, så vil din udmeldelse træde i kraft første dag i det kommende kvartal: 

Opsiger du dit medlemskab i perioden 1. januar-31. marts, så er du udmeldt 1. april
Opsiger du dit medlemskab i perioden 1. april-30. juni, så er du udmeldt 1. juli
Opsiger du dit medlemskab i perioden 1. juli-30. september, så er du udmeldt1. oktober
Opsiger du dit medlemskab i perioden 1. oktober-31. december, så er du udmeldt 1. januar