]]>

Djøf

Få mere ud af dit medlemsskab

Som medlem af Djøf står du stærkt til din lønsamtale, eller hvis du vil skifte job til en ny virksomhed eller en helt ny branche. Vi kender din overenskomst, og vi kender dine karrieremuligheder.

Dine fordele

Med dit medlemskab i Djøf har du flere gratis fordele, som styrker dig i din karriere og dit arbejdsliv.

Især hvis du vil have:

  • en attraktiv løn – Vores medlemmer i finanssektoren fik sidste år 6,2% mere i løn. Vi kender dit lønniveau og ved, hvordan du tackler en lønsamtale.
  • juridisk rådgivning – Vi kender dine vilkår og står klar med juridisk bistand, hvis du oplever problemer på din arbejdsplads, og vi hjælper dig med at få fat i din optjente bonus, hvis du bliver opsagt. 
  • et nyt job uden for finanssektoren – Vi ved, hvordan du omsætter din erfaring og kan rådgive dig til et succesfuldt job- eller brancheskift. 

Kontakt vores eksperter, og få værdifuld rådgivning om alt fra overenskomst og opsigelse til work-life-balance og karriereskift.

Ring alle hverdag kl. 9.00 - 16.00 på telefonnummer 33 95 97 00.

Faglig udvikling

Kickstart et fagligt netværk, eller få det arrangement, du og dine kolleger står og mangler. Sæt fokus på dine daglige udfordringer i finanssektoren, del dine dilemmaer med andre, eller få ny inspiration med et virksomhedsbesøg.

Vi står klar med budget og kan facilitere dine ønsker. Uanset om det er et større event eller et eksklusivt netværk. Vores professionelle konsulenter sikrer, at du får en succesfuld oplevelse med et værdifuldt udbytte.

Tal med os om dine behov, så forløser vi dem sammen.

Kontakt Chefkonsulent Frederik Iuel på dk¤djoef¤fiu eller på telefonnummer 33 95 99 89. 

Danmarks bedste lønsikring

Skab tryghed i din økonomi med Danmarks bedste lønsikring. Du kan supplere dine dagpenge med op til 40.000 kroner om måneden, hvis du mister dit job. Du er også sikret gratis adgang til et outplacementforløb med professionel jobrådgivning, så du hurtigt kan få din karriere tilbage på rette spor. 

Kommende arrangementer

Se alle arrangementer
Offentlig økonomi for ikke-økonomer
  • Midtjylland
  • Fra 10.300 kr. ekskl. moms (medlemspris)
Offentlig økonomipartner
  • Hovedstaden
  • Fra 22.300 kr. ekskl. moms (medlemspris)
Finance Business Partner
  • Hovedstaden
  • Fra 22.300 kr. ekskl. moms (medlemspris)