]]>

Pressemeddelelse

Djøf undskylder: "Det gik lidt over gevind"

Djøfere i højt humør kom uforvarende til at forstyrre politiets årlige skovtur i Allinge på Bornholm.

17.06.2015

Det er en brødebetynget Djøf-formand, der modtager meddelelsen om, at politiet i forbindelse med deres årlige skovtur og erfa-møde i sidste uge følte sig generet af en større flok berusede Djøf-medlemmer i Allinge på Bornholm. Kritikken er fremført i det seriøse og meningsdannende organ Rokokoposten den 16. juni.

Flov på standens vegne 

"Jeg må ærligt sige, at de mange djøferes opførsel gør mig flov på standens vegne. Jeg deltog selv, og må nok indrømme, at det gik lidt over gevind ud på aftenen", siger Lisa Herold Ferbing, formand for Djøf. 

"Men politiet må forstå, at vores årlige udflugt til Folkemødet på Bornholm er en ventil i et ellers kedeligt arbejdsliv fyldt med regneark, paragraffer, budgetkalkuler, kontroller af alle andres resultat- og præstationsmålinger og den slags, der fylder i en travl djøfers hverdag. Når vi derfor møder en god fest, kommer man let til at crashe festen og slippe tøjlerne," fortsætter Djøf-formanden.

Uafhængig undersøgelseskommission nedsat

Hun lover, at Djøf vil nedsætte en hurtigtarbejdende uafhængig undersøgelseskommission til at kulegrave hændelsesforløbet og opstille principper for djøfernes fremtidige adfærd ved større arrangementer, hvor de risikerer at møde almindelige mennesker.

"Det er jo ikke så tit, vi taler med andre end os selv, og derfor et det vigtigt, at vi får en bredt sammensat kommission med både jurister, økonomer, politologer, sociologer, etnologer, seismologer og administrative specialister under ledelse af de fremmeste organisationspsykologiske konsulenter. Jeg lægger op til, at kommissionen får vendt alle sten og hurtigt kommer med anbefalinger til, hvordan vi skal opføre os fremadrettet."

Abonnér på pressemeddelelse

Få besked hver gang Djøf udsender en pressemeddelelse

Skriv kommentar

Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.