]]>

Djøf

Tag en personlighedstest

Vi tilbyder persontest som supplement til et coachingforløb, eller som en separat testsamtale. Prisen for at blive testet og få en tilbagemelding er 3.200 kr. plus moms og samtalen varer 1½ time.

Tag en test og få større selvindsigt

Ønsker du at blive testet og få større selvindsigt om dine kompetencer og din motivation, har du mulighed for at vælge at købe en samtale med test og testtilbagemelding. Testtilbagemeldingen sker hos en erfaren og testcertificeret karrierecoach.

En samtale med testtilbagemelding varer 1 ½ time, og medlemsprisen er 3.200 kr. plus moms.

Du kan vælge mellem to tests:

 1. Saville Consulting Wave ® Focus Styles
 2. Decision Dynamics test - karrieremodellen.

Saville Consulting Wave ®

Ønsker du at udvikle dig og opnå større indsigt i dine kompetencer og din arbejdsstil? Eller søger du at blive skarpere på det, der virkelig motiverer dig, så du kan kommunikere det klart til din næste MUS  eller til din jobsamtale? Så er et coachingforløb med Saville Consulting Wave ® Focus Styles persontesten et solidt udgangspunkt for din karriereudvikling.

Saville Consulting Wave ® er en af de allernyeste erhvervsrettede persontests. Testresultatet indeholder en række værdifulde informationer om både talent, motivation og det kompetencemæssige potentiale hos testpersonen. Samtidig beskriver den testpersonens behov i forhold til foretrukken virksomhedskultur, og det, der også vil være hæmmende for jobpræstationen. Den adskiller sig her fra andre personlighedstest på markedet, som ofte udelukkende afdækker testpersonens kompetenceprofil eller personlighedstræk.

I et coachingforløb med Saville Consulting Wave ® Focus Styles persontest får du:

 • Større selvindsigt i det, der motiverer dig, dit talent og dine kompetencer
 • Relevant viden om dine kompetencemæssige styrker og dine udviklingspotentialer
 • Viden om vigtige kulturelle faktorer, der kan fremme eller hæmme dine jobpræstationer
 • Inspiration og afklaring til mulige karriereveje eller nye udfordringer, der vil være oplagte at forfølge
 • Redskaber til at træffe målrettede karrierebeslutninger

Bag testudviklingen står englænderen, Professor Peter Saville (MPhil) og firmaet Saville Consulting med et stort hold at forskere, psykologer og systemfolk. Saville Consulting Wave ® anvendes både til rekruttering og som led i udviklingsprocesser og talentprogrammer af ledere og medarbejdere i Danmark og i udlandet.

Book Saville Consulting Wave

Du kan booke hos projektsekretær Elsa Jonesco på 33 95 01 63 mandag - fredag kl. 9.00 - 16.00. Du kan også sende en mail:

Decision Dynamics – Karrieremodellen

Overvejer du at blive leder, og/eller har du brug for at undersøge, hvilken ledertype du er? Hvilke jobfunktioner bør du sige nej tak til, og hvilke jobfunktioner kan du med fordel gå målrettet efter? Hvilke faktorer i dit nuværende job skal du være opmærksom på, hvis du vil øge din jobtrivsel? Disse og mange andre spørgsmål får du svar på via Decision Dynamics test – karrieremodellen.               

Decision Dynamics karrieremodel giver dig indsigt i, hvad der driver dig i arbejdslivet, og hvad der styrker dit engagement i karrieren. 

I denne test med Decision Dynamics karrieremodel med testfeedback får du:

 • Indsigt i hvad der motiverer dig i karrieren
 • Redskaber til at planlægge din karriere målrettet
 • Afklaring i forhold til hvilke jobtyper, opgaver og processer der passer bedst til dig
 • Viden om hvordan du matcher din nuværende virksomheds kultur
 • Inspiration til et jobskifte – internt eller eksternt

Karrieremodellen, som er et af verdens ledende karriereudviklingsværktøjer, er udviklet af svenske og amerikanske forskere siden 1970’erne. Både private og offentlige virksomheder bruger karrieremodellen i såvel udviklings- som rekrutteringsøjemed. Med mere end 500.000 individuelle karriereprofiler er Decision Dynamics karrieremodel et af de mest udbredte værktøjer til at undersøge og udvikle bedre forståelse af karrieremønstre og drivkræfter i karrieren.

Book Decision Dynamics karrieremodel

Du kan booke hos projektsekretær Elsa Jonesco på 33 95 01 63 mandag - fredag kl. 9.00 - 16.00. Eller sende en mail:

Tænk længere

Djøf

Personlighedstest, færdighedstest og case interview

Djøf

Beskriv dine kompetencer