]]>

Djøf

Selvstændig eller startup

Drømmer du om at blive selvstændig? Har du en god idé til en startup? Eller har du allerede startet egen virksomhed? Som medlem af Djøf får du adgang til professionel sparring, fordelagtige rabatter og stærke netværk for selvstændige og startups.

Tilbud og fordele til startups og selvstændige

Som iværksætter eller selvstændig i Djøf kan du få sparring om opstart af virksomhed og udvikling af din forretning. Vi afholder events hver måned, hvor der er mulighed for at møde andre iværksættere og selvstændige og lære af deres erfaringer. Du får også adgang til attraktive rabatordninger og faglige netværk med andre selvstændige.

Tilbud og fordele som Djøf-medlem:

  • Få juridisk sparring om opstart af virksomhed.
  • Få rabat på alt fra regnskabsprogram til forsikring og økonomisk rådgivning.
  • Brug en mentor til at udvikle din igangværende forretning.
  • Få feedback på din forretningside fra netværket.
  • Læs spændende artikler om iværksætterlivet.
  • Vær med til spændende events og workshops for iværksættere.
  • Deltag i netværk med andre ambitiøse startups og selvstændige.

Råd og vejledning for selvstændig og startups

Som selvstændig eller startup kan du få råd og vejledning om eksempelvis opstart af egen virksomhed, økonomiske forhold som moms og skat eller spørgsmål om dagpenge og pension som selvstændig.

Crowdfunding

Crowdfunding via internettet giver mulighed for at skaffe midler til at finansiere dit projekt i form af donationer, lån eller midler fra investorer. Få overblik over de forskellige koncepter for crowdfunding.

Din økonomi som selvstændig eller startup

Få viden om økonomiske forhold vedrørende din virksomhed. Læs mere om blandt andet momsafregning, skat, honorarsatser og meget mere.

Opstart af virksomhed

Kom godt fra start som selvstændig og få overblikket over de vigtigste ting, som du skal huske i opstart af din virksomhed. Du kan finde skabeloner til konsulentaftaler og underleverandøraftaler.

Sygemelding, dagpenge og pension som selvstændig

Læs mere om dine rettigheder angående dagpenge, barsel, sygedagpenge og pension som selvstændig og startup.

Rabataftaler for selvstændige og startups

Regnskabsprogram, erhvervsforsikring, økonomisk rådgivning og advokatbistand. Som startup eller selvstændig har du brug for mange ting – og som medlem af Djøf kan du få dem med rabat. Vi tilbyder en række rabatordninger og andre fordele.

Artikler til selvstændige og startups

Funding, sammensætning af teams, proof of concept. Når du bliver selvstændig, er der mange ting du skal have styr på. Få viden om, hvordan du kommer i gang med din forretningside gennem vores artikler til selvstændige og startups.

Sådan tester du din startup idé

Måske har du allerede en god startup-idé og en fornemmelse af, hvordan du skaber en virksomhed omkring den. Men ved du hvordan dine modtagere – og potentielle kunder – vil tage imod den? I denne artikel udforsker vi fem skridt, du bør tage, før du går på markedet med din startup.

5 gode råd til at kickstarte din karriere som freelancer

Der er mange årsager til at være freelancer: øget fleksibilitet, selvstændighed og skiftende faglige udfordringer. Uanset din årsag er der også mange fordele ved at være freelancer. Vi giver dig 5 gode råd til at kickstarte din freelance-karriere.

Fordelene ved at arbejde i en startup

Se de 5 fordele, som der er ved at starte som nyuddannet i en startup.

Djøf Business Community

Djøf Betatester

Se hvad deltagerne tog med sig hjem fra et af vores Betatester-events.

Events

Se events for iværksættere og selvstændige. Vi afholder events hver måned, hvor der er mulighed for at møde andre iværksættere og selvstændige og lære af deres erfaringer.

Se alle events