]]>

Nyhedsmail

Hvad er et barselsnetværk (ikke)?

I Djøfs barselsnetværk bruger du andres erfaringer til at få hold på dine egne tanker om dit arbejdsliv.

Hvad får jeg ud af barselsnetværket, som jeg ikke får hos mine djøfer-venner?

Barselsnetværket er netop noget andet end at mødes med venner eller familie, fordi vi i netværket ikke har nogen forventninger til hinanden andet end at være til stede. Mange oplever, at der er mere frirum til at få vendt det, der optager dem i forhold til deres arbejdsliv, fordi de andre i netværket ser på det med friske øjne.

Samtidig består barselsnetværket af faciliterede møder, og rammen er professionel – også selvom børnene fylder meget. Og djøfere på barsel har meget til fælles på tværs af deres fagligheder.

Hvad får jeg ud af barselsnetværket, som jeg ikke får hos en karriererådgiver?

I netværket bruger vi hinandens erfaringer til selv at blive klogere. Du er heldigvis ikke er alene med dine overvejelser; det viser sig nemlig ofte, at andre djøfere har gjort sig overvejelser, der ligner dem, du selv tumler med, og har fundet gode svar. I netværket er der mange forskellige fagligheder og personligheder – det giver mange mulige svar og indsigter.

Er det noget andet, du er på udkig efter, kan du læse mere om Djøfs karrieretilbud her.

Hvilke konkrete emner kunne man tage op i et barselsnetværk

Rigtig mange kommer med bekymringer om, at de kommer til at ”vælte”, når barslen er overstået. Så vi taler om work/life balance, om at nå det hele på den halve tid og om, hvilke værdier og beslutninger du kan bygge en tilværelse på, så det er muligt både at være ambitiøs på jobbet og derhjemme.

Vi taler om mål i arbejdslivet, og hvordan du for eksempel kan se det at netværke som en disciplin, der kan bringe dig tættere på dine mål. Vi taler om relationer og positioneringer på arbejdspladsen. Vi taler tit om ting, der gør dig mere afklaret med dine egne styrker og personlige kompetencer.

Hvad gør jeg hvis der ikke er et barselsnetværk i nærheden af hvor jeg bor

Der er barselsnetværk i København, Århus og Aalborg. Bor du et andet sted i landet, og vil du gerne reflektere over dit arbejdsliv, mens du er på barsel, må du meget gerne kontakte os. Så må vi sammen finde ud af, hvad vi kan tilbyde dig

Hånden på hjertet: er barselsnetværket både for mænd og kvinder?

Ja! Det er ikke en mødregruppe, og vores primære fokus er ikke at tale om børn. Møderummet er ganske vist præget af legetøj og barnevogne, og selvfølgelig at børnene er der, men i samtalen er omdrejningspunktet livet som forælder og ambitiøs medarbejder på samme tid.

Der er flest kvinder i netværket, men mænd, der deltager, får lige så meget ud af det.

Klik og se, hvilke barselsnetværk vi har på programmet lige nu

Vurdér indhold

At rådgive de bedste forpligter. Derfor arbejder vi hele tiden på at blive bedre. Vurder gerne artiklen nedenfor.