]]>

Nyhedsmail

Syv tips til dig der søger job i England

Drømmer du om at prøve vingerne af i pulserende London og udskifte morgenens Linje E mod Køge med Metropolitan Line. Men hvad skal der egentlig til for at gøre drømmen om en engelsk karriere til virkelighed? Her får du syv tips.

Måske du kender den? Udlængslen. Drømmen om at prøve vingerne af i pulserende London og udskifte morgenens Linje E mod Køge med Metropolitan Line. Men hvad skal der egentlig til for at gøre drømmen om en engelsk karriere til virkelighed? Det vil jeg komme med syv tips til. 

Der er typisk fire profiler, der kaster sig over en karriere i England: 

Dør nr. 1 er klart den hurtigste og letteste indgang til det engelske arbejdsmarked. Det her indlæg er derfor mest af alt rettet mod de ledsagere, dimittender og lykkeriddere, der skal løbe et job op fra bunden.

For de tre profiler er det typisk uddannelse, branche og erfaring, der afgør hvor åbent det engelske arbejdsmarked vil være. Men på trods af forskelle er der stadig en lang række fællesnævnere, der kan være gode at kende, inden man kaster sig ud i jobsøgningen i England: 

 

Vurdér indhold

At rådgive de bedste forpligter. Derfor arbejder vi hele tiden på at blive bedre. Vurder gerne artiklen nedenfor.

Skriv kommentar

Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.