]]>

Nyhedsmail

Tre tips til LinkedIn, hvis du vil have job i udlandet

Vil du gerne arbejde i Frankrig, USA, England eller et andet sted i udlandet, er der især tre indstillinger på LinkedIn, der har betydning for, at din profil hjælper dig på vej.

Tjek dit land/region

Du skal vælge et land, når du udfylder din profil på LinkedIn. Det kan du bruge til at give dig selv en øget synlighed et bestemt sted, hvis der er et bestemt land, du gerne vil arbejde i. Derudover kan du udfylde postnummer. Gør du det, giver LinkedIn dig i nogle tilfælde muligheden for at præcisere, hvilket område inden for postnummeret, der er tale om.

Vær opmærksom på, at dit navn, din branche og dit land altid kan ses af alle, hvis din profil er offentlig.

Læs LinkedIns vejledning til, hvordan du ændrer din geografiske region

Tjek dine jobpræferencer

Opdaterer du det geografiske område under dine jobpræferencer, vil det afspejle sig i de job, LinkedIn viser dig, som kunne have din interesse. Det er fx dem, du ser, hvis du vælger ikonet med en taske på LinkedIn - både på computeren og i app'en.

Ud over geografisk område kan du også angive, hvilken titel du mener, du kan have i dit næste job. Har du valgt, at rekrutteringskonsulenter gerne må kunne se på din profil, at du er åben for at høre om nye karrieremuligheder, vil de også kunne se det.

Læs eventuelt, hvad LinkedIn skriver om indstillinger mht. jobpræferencer.

Tjek dine sprogindstillinger

På LinkedIn er der to sprogindstillinger. Den ene handler om, hvilket sprog du bliver mødt af på LinkedIn, det andet handler om, hvilket sprog din profil eksponeres på. Så hvis du under indstillinger vælger, at du gerne vil bruge LinkedIn på dansk, har det ingen betydning for, om du kan søges frem af en, der bruger LinkedIn på engelsk. Det kan du godt.

Det har til gengæld betydning, på hvilke(t) sprog du har en profil. Hvis nogen bruger LinkedIn på fransk, vil de fx få vist profiler på fransk. Derfor skal du have en fransk version af din profil – men endelig ikke oprette en helt ny profil.

Vær opmærksom på, at du selv skal oversætte og udfylde felterne for hver sprogversion du har. Hvordan du opretter en ny sprogversion på din profil, kan du se i Djøfs guide til LinkedIn. Her kan du også læse, hvordan du ellers kan bruge LinkedIn til at berige dit arbejdsliv og din jobsøgning.

Vurdér indhold

At rådgive de bedste forpligter. Derfor arbejder vi hele tiden på at blive bedre. Vurder gerne artiklen nedenfor.