]]>

Årets julegaver til dine kære

Her er 5 bøger, som uden tvivl bliver et hit under juletræet i hele landet. Ligegyldigt hvilken læser du er på gave med.

Uanset, om du er ude efter en gave til krimielskeren, romantikeren, den samfundskritiske, den klimabevidste eller til én, der læser historiske romaner med lysets hastighed, så har Saxo dem klar til dig

Her får du 5 gode idéer til årets julegaver.

Til den klimabevidste

‘Klimabogen’ af Greta Thunberg

Værsgo, her er bogen til både den klimabevidste og skeptikeren. Greta Thunberg har samlet over 100 fremtrædende eksperter og skabt et uundværligt redskab, der kan hjælpe os med at redde verden. Det er en mavepuster af en bog, der giver os overblikket og viser, at vi sammen kan gøre det umulige. Men at det er os, der skal gøre det, og det skal være nu.  

Til den samfundskritiske

‘tilintetgøre’ af Michel Houellebecq

Der er godt nyt til alle fans af fransk litteraturs provo nummer 1. Michel Houellebecq er tilbage, og anmelderne er enige: I 'tilintetgøre’ åbner sortseeren Michel Houellebecq en dør mod lyset, og så har han genfundet kærligheden og sig selv som håbets forfatter. I ‘tilintetgøre’ udstiller Michel Houellebecq det vestlige samfunds tragiske elendighed med et satirisk blik. Vi befinder os i 2027 lige før præsidentvalget i Frankrig, da en chokerende video af økonomiministeren Bruno Juge går viralt på internettet. 

Til krimielskeren

‘Elins død’ af Sara Blædel

Står der ‘Alt med Sara Blædel’ på de ønskelister, du modtager? Det forstår vi godt, for få krimiforfattere holder så højt et niveau, som Sara Blædel gør i den 12. bog i serien om Louise Rick. Blædel har faktisk aldrig skrevet bedre, konkluderer en anmelder. I ‘Elins død’ kommer Louise Rick og Camilla på overarbejde, da det viser sig, at der er en forbindelse mellem Camillas mors død og de mystiske omstændigheder omkring en drukneulykke i Aarø ved Haderslev.

Til den, der elsker historiske romaner

‘Kriger uden masker’ af Hanne-Vibeke Holst

Kender du én, der elsker de historiske bøger om oversete, men banebrydende kvinder? Så er Hanne-Vibeke Holsts nye murstensroman ‘Kriger uden maske’ den perfekte julegave. Her får du nemlig den dramatiske fortælling om den danske billedhugger Sonja Ferlov Mancoba, der forlader et borgerligt liv i Charlottenlund til fordel for en tilværelse som kunstner i det besatte Paris under 2. verdenskrig. Anmelderne elsker den, og vi lover, at der er garanti for en stor læseoplevelse. 

Til romantikere

‘Det begynder med os’ af Colleen Hoover 

Endelig er opfølgeren til kæmpehittet ‘Det ender med os’ her, og vi er slet ikke i tvivl om, at den kommer til at sætte hobevis af julehjerter i brand i år. ‘Det begynder med os’ er den gribende fortsættelse af historien om Lilys kærlighedsliv, og denne gang får vi for alvor indblik i fanfavoritten Atlas’ fortid. Det bliver gribende, dramatisk og helt igennem romantisk. Giv den til en, der ikke har noget imod tåreplettede sider. 

Lyst til at give gaver?

Som medlem får du 20% rabat på Saxo Premium. Her kan du streame tusindvis af e- og lydbøger. Og du kan også købe fysiske og digitale bøger til fordelagtige priser. Den første måned er gratis, hvis du ikke tidligere har været medlem.

På den måde kan du til billige penge komme hurtigt i hus med årets julegaver til dine kære.