]]>

Nyhedsmail

2 gode overspringshandlinger til læseferien

Få 2 gode overspringshandlinger, som gør dig klar til sommerens festivaler, rejser og sommerskole.

Selvom du er i fuld gang med dine eksamener, anbefaler vi, at du en gang i mellem tager en pause fra læsningen. Det giver dig ekstra energi til at fortsætte dit gode arbejde. Så hvorfor ikke bruge din pause på noget, som er sjovt og gør dig glad?

Det kan være at hænge ud i forårssolen, drikke en kop kaffe med vennerne, eller det kan også være, at du skal tage hul på planlægningen af din kommende sommerferie. 

Uanset om det står på festivaler, rejser i udlandet eller sommerkurser, kan du med fordel læse vores 2 overspringshandlinger, som gør dig klar til sommerferien. 

Spar penge på din valuta 

Skal du rejse i din sommerferie, kan det betale sig at være på forkant med at have den rigtige valuta og betalingskort. Jo længere væk du kommer fra Danmark, jo større sandsynlighed er der for, at du skal bruge kontanter frem for betalingskort.

Som medlem af Djøf kan du spare penge ved at få en konto hos Lån og Spar Bank. Du kan fx få vekslet din valuta gratis, så du har ekstra lommepenge i tilfældet af, at dit betalingskort ikke virker. 

Du kan også supplere dit dankort med et Mastercard helt gratis. Så er du helt sikker på, at du altid kan betale din morgenkaffe. Lige meget hvor du er i verden. 

Se flere fordele ved en studiekonto hos Lån og Spar Bank

Vær sikret i hele din sommerferie

Uanset om du skal på festival, ferie eller sommerkursus, kan det være en god idé at vide, hvordan din forsikringer dækker dig. Har du købt din indboforsikring gennem Djøf, kan du med fordel tjekke, hvordan du er dækket ved: 

  • Indbrud i dit telt
  • Ekstremsport
  • Bagageforsinkelse
  • Sygdom på ferien
  • Hjemtransport.

Det er også værd at vide, at du med Djøfs indboforsikring er dækket ved skade på andre og andres ting. Men du skal også være opmærksom på, at her gælder særlige forhold. 

Tjek din indboforsikring, inden du tager hul på din sommerferie

Vurdér indhold

At rådgive de bedste forpligter. Derfor arbejder vi hele tiden på at blive bedre. Vurder gerne artiklen nedenfor.