]]>

Nyhedsmail

3 tips til at få flere penge på kontoen

Flere penge på kontoen? Ja tak. Bare fordi du er studerende, behøver du ikke leve af havregrød sidst på måneden. Se, hvordan du tjener mere og får mere for pengene.

1: Få hjælp til at lande det gode studiejob

Det kommer nok ikke som en overraskelse for dig, at lønnen fra et studiejob giver dig ekstra kroner på bankkontoen. Men vidste du, at du kan få hjælp af Djøf til at lande det gode studiejob? Som medlem kan du nemlig få personlig feedback og rådgivning på din jobansøgning og dit cv, så du kommer skridtet nærmere studiejobbet.

Se, hvordan du får professionel rådgivning til din jobsøgning.

2: Få lønforhøjelse på studiejobbet

Når du har været ansat på dit studiejob et stykke tid og opnået gode resultater, fortjener du en lønforhøjelse. Som ansat i det offentlige vil din løn oftest være fastlagt i en overenskomst, men du skal være opmærksom på, at du kan forhandle dig til et særligt tillæg.

Hvis du er privatansat, er du ikke nødvendigvis dækket af en overenskomst. Er du ikke det, skal du i stedet selv forhandle din løn, pension, personalegoder og særlige aftaler.

Fælles for både privatansatte og offentligt ansatte er, at du som medlem altid kan få professionel sparring, så du bliver godt klædt på til din lønforhandling.

Sådan får du hjælp til din lønforhandling.

3: Få mere for din løn og SU

Du har arbejdet hårdt for din løn og din SU, så hvorfor ikke få mest muligt for dine penge? Som medlem kan du heldigvis få rabat på forsikringer, studiebøger, hoteller og meget mere.
De penge, du sparer, kan du overveje at investere. Du får nemlig også rabat på et medlemskab af Female Invest. Female Invest giver dig overskuelige tips til, hvordan du kan investere dine penge. Rabatordningen gælder i øvrigt også dig, der er mand.

Få et overblik over dine rabatordninger.

Vurdér indhold

At rådgive de bedste forpligter. Derfor arbejder vi hele tiden på at blive bedre. Vurder gerne artiklen nedenfor.