]]>

Nyhedsmail

5 ting du kan gøre på under 1 time for at lande det første job

Specialeskrivningen har nået slutspurten, men du har endnu ikke fået søgt et job. Her får du fem overkommelige trin, som på under 1 time bringer dig tættere på dit første job.

1. Opret en jobagent

Lad jobbet komme til dig! Det tager kun få minutter at oprette en jobagent, så får du besked hver gang, som er et relevant job til dig, der hvor du bor. 

Du kan oprette en jobagent her.

2. Opdater dit linkedinbillede

Drop konfirmationsbilledet eller snappet på LinkedIn. Sørg for at du præsenterer dig selv med den professionelle profil, som du gerne vil have, og hvis du slet ikke har en linkedinprofil, så er det på tide at få en.

Du kan finde ud af hvordan du får et godt profilbillede på LinkedIn her.

3. Google dig selv

For det gør din kommende chef. Hvis søgningen fx flyder over med kiksede fuldemandsbilleder fra dengang på Ibiza, så få lukket dine SoMe-profiler, så kun private venner kan se dine opslag.

Dit digitale visitkort på ikke være pinligt. 

4. Få et serviceeftersyn på dit cv og ansøgning

Din ansøgning og dit cv skal spille. Det er din chance for at præsentere din faglige profil for en kommende arbejdsgiver. Så send det forbi Djøf, så giver vi feedback, og det er oven i købet helt gratis for medlemmer. 

5. Vær rundhåndet med dine ansøgninger

Send, send, send! Hellere sende en ansøgning for meget end en for lidt. Så længe den er målrettet mod den virksomhed du søger hos. Prøv at fokusere på de små og mellemstore virksomheder. Her er jobbet ofte varieret med stort ansvar og korte beslutningsgange fra start af.

Vurdér indhold

At rådgive de bedste forpligter. Derfor arbejder vi hele tiden på at blive bedre. Vurder gerne artiklen nedenfor.

Skriv kommentar

Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.