]]>

Nyhedsmail

Bliv klar til årets festivaler

Få styr på dine forsikringer, inden du tager på festival. På den måde er du sikker på, at dine ting er dækket, hvis uheldet skulle være ude.

Endelig. Nu kan vi tage på festival igen. Og lige meget om du er til rock, hiphop eller techno, så er festivalerne i Danmark klar til at byde dig velkommen. Og her er det en god idé, at du får styr på, hvordan du er dækket i tilfældet af uheld og tyveri.

Som medlem af Djøf har du den unikke fordel, at du kan købe vores attraktive indboforsikring til studerende. Den dækker dine ting og dine omgivelser. 

Og du kan med fordel købe den allerede nu, inden du smutter afsted på sommerens festivaler. 

Sådan er din mobil dækket

Køber du vores indboforsikring til studerende vil din mobiltelefon også være omfattet. Derfor er den dækket, hvis du skulle være så uheldig at få den stjålet under en koncert. 

Skulle det ske, så anmeld tyveriet til politiet. Og anmeld det derefter online hos Codan.

Vælger du at købe vores Favorit- eller Premiumforsikring, er din telefon også dækket ved pludselige skader og funktionsfejl: hvis den altså ikke er mere en 4 år gammel og købt fra ny af i Danmark. 

*Det er altid op til Codan at vurdere det konkrete skadestilfælde.

Hvad med dine ejendele i teltet?

Får du indbrud i dit telt, er dine ejendele dækket, hvis der er lås på teltet. Dog ikke kontanter eller smykker.

Vær generelt opmærksom på, hvad du medbringer – og særligt efterlader i teltet – mens du er til koncert. Især dit bedstefars gamle ur eller din mormors gamle ring. Det kan desværre ikke erstattes. 

Og hvad med andre og deres ting?

Er du uheldig og kommer til at volde skade på andre eller deres ting, så er du så heldig, at du automatisk også har en ansvarsforsikring i din indboforsikring hos os. Den dækker også andre og deres ting, hvis du er uheldig at gøre skade på dem.

Du skal dog være opmærksom på særlige forhold. Din ansvarsforsikring dækker ikke, hvis du var beruset eller påvirket af narkotika, når skaden skete. 

Bliv klar til sommerens mange oplevelser

Køb vores unikke indboforsikring, som er tilpasset til dit liv som studerende. Den sikrer alle dine og andres ting, hvis uheldet er ude. 

Og skal du på en tur til udlandet i din sommerferie, kan du med fordel købe vores Favoritpakke. Her en rejseforsikring nemlig inkluderet. Den sikrer dig og dine ting, når du er på ferie i udlandet.

*Vi tager forbehold for trykfejl og dækker med de forbehold og undtagelser, der følger af policetekster og forsikringsbetingelser.

 

Vurdér indhold

At rådgive de bedste forpligter. Derfor arbejder vi hele tiden på at blive bedre. Vurder gerne artiklen nedenfor.