]]>

Nyhedsmail

Smart genvej til jobbet

Sæt fart i din jobsøgning som nyuddannet med en ny effektiv en metode, som virker.

Du venter på svar fra et endnu et job, du har søgt. Du har brugt en del tid på at få cv og ansøgning til at spille, så du fremstår fra din bedste og mest professionelle side. Med sommerfugle i maven klikker du på mailen, som netop er tikket ind. ”Mange tak for din interesse for stillingen. Vi har dog valgt at gå videre med en mere erfaren kandidat.”

Dette scenarie kan mange jobsøgende nyuddannede ofte nikke genkendende til. Med scenariet medfølger de frustrerende spørgsmål om, hvordan i alverden du får nødvendige erfaring uden et job. Og hvordan kan du overhovedet få en fod inden for på arbejdsmarkedet uden erfaring.

På den måde føles din jobsøgning hurtigt som en gordisk knude. 

Din bagdel er din fordel

Heldigvis kan du vende din akilleshæl til en fordel. I stedet for at se den manglende erfaring som en barriere kan du bruge det til at gøre dig interessant overfor en mulig arbejdsgiver. 

Med en ny proaktiv metode kan du øge dine chancer for at lande et job, hvor du i første omgang ikke matcher kravet om erfaring. Faktisk får 36% allerede tilbudt et job seks uger efter, at de har brugt metoden. 

Helt enkelt går metoden ud på, at du ringer til en arbejdsgiver, der søger en erfaren medarbejder inden for dit faglige område. Du tilbyder dig ikke som en kandidat til den opslåede stilling. I stedet tilbyder du at assistere og aflaste de erfarne ansatte ved at varetage de mere rutineprægede og tidskrævende opgaver.

På den måde kan de erfarne medarbejdere i stedet fokusere på de kritiske opgaver, som kræver deres ekspertise. Og du får erfaring til dit cv med en fod indenfor. 

Sådan gør du: 

  1. Ring direkte til arbejdsgiver i stedet for at skrive en ansøgning, når du ikke matcher deres krav i jobopslaget om erfaring.
  2. Spørg om, de også kan bruge en nyuddannet i afdelingen.
  3. Fortæl, at selvom du ikke har den efterspurgte erfaring, så matcher din faglige profil opslaget. Og du derfor kan assistere og aflaste de erfarne ansatte ved at varetage de mere rutineprægede og tidskrævende opgaver.
  4. Hvis de er interesserede i at høre mere, så sender du dit cv og et kort oprids af jeres samtale.
  5. Følg op på din henvendelse mindst tre gange.

Arbejdsgiverne er godt klar over, at du gerne vil ind på arbejdsmarkedet, og du af den grund er meget sulten efter opgaver og har masser af gå-på-mod. Det sidste har du allerede vist ved at ringe til dem. Samtidig er du attraktiv lønmæssigt. Derfor lytter de til dine forslag.

Er du interesseret i at lære mere? 

Det tager kun et par timer at lære metoden. Og med dit medlemskab har du en unik chance for at lære den i samarbejde med vores underviser, Pernille From Hansen. Hun har stor erfaring med at få nyuddannede i job og brugt sin erfaring til at forfine metoden, så du bliver slebet skarp til at søge job.

Tilmeld dig vores gratis webinarer med Pernille From Hansen

 

Vurdér indhold

At rådgive de bedste forpligter. Derfor arbejder vi hele tiden på at blive bedre. Vurder gerne artiklen nedenfor.