]]>

5 bøger der får dig ned i gear

Få 5 anbefalinger fra Saxo til, hvad du kan læse af spændende krimier og medrivende skønlitteratur, som får dig til at slappe af.

Mangler du inspiration til, hvad du skal læse hen over sommeren? Her er 5 bøger, som kan få dig ned i gear, så du glemmer alt omkring dig for en stund.

Uanset, om du er ude efter kølig uhygge til de varme sommerdage, elsker at binge-læse rørende romantik på stranden eller vil rejse tilbage i tiden gennem bøgernes verden, har Saxo en anbefaling klar til dig.

‘City’ af Jesper Stein

Er du til gengæld ude efter en krimi af den mere hårdtslående slags, anbefaler vi på det kraftigste Jesper Steins serie om politimanden Axel Steen. Det længeventede syvende bind i serien om den garvede efterforsker er netop udkommet. I ‘City’ kigger Steen en af politiets psykologer over skulderen i hendes arbejde med nogle af landets mest afstumpede forbrydere, mens lejemorderen ‘Paven’ lurer i periferien. Her får du både hårrejsende krimi, hæsblæsende action og uforudsigelige plottwists!
 

‘Dobbeltfejl’ af Anne Mette Kirk

'Dobbeltfejl' er binge-læsning, når det er bedst. Her får du tempo, menneskelige, men usympatiske karakterer og et plot, der sætter sig som et bokseslag lige i maven. Anne Mette Kirk fortæller en foruroligende fortælling om, hvad der sker, når en video af tre børn skaber splid blandt deres forældre, og som læser kan man ikke undgå at stille sig selv spørgsmålet: Hvor langt er jeg villig til at gå for at beskytte dem, jeg elsker?  

 

‘Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet’ af Glenn Bech

Har du ikke allerede læst Glenn Bechs debatvækkende bog, kan vi kun anbefale dig at pakke den i ferietasken. Det kraftfulde manifest 'Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet' går til angreb på både de velstillede, storbyens woke, dem med røvgevirerne. Ja alle dem, der lukker øjnene for samfundets markante klasseskel. Med en stærk cocktail bestående af lige dele vrede, humor og sårbarhed slår Bech et slag for nutidens klassekamp.

 

‘Ligene i lysthuset’ af Anna Grue

Anna Grues bøger er cosy crime, når det er bedst, og selv hvis du skulle være alene i sommerhus en mørk aften, kan du trygt tage hul på 'Ligene i lysthuset', som er fjerde, selvstændige bog i serien om Anne-Maj Mortensen. Som efterlønnet turned privatdetektiv kaster hun sig over de sager, politiet selv går i stå med. Det er spændende, men uden fare for mareridt, så leder du efter en krimi, du kan komme helt ned i gear med, er det ‘Ligene i lysthuset’, du skal tage med på ferie.

 

‘Løb som floden’ af Shelley Read 

Hvis sommeren ikke inkluderer ferie til fjerne egne, kan man altid tage på en litterær rejse, og med Shelley Reads ‘Løb som floden’ går turen til Colorado. Den historiske roman er en episk fortælling om kærlighed og svigt, moderskab og søsterskab, og i særdeleshed en storslået beretning om en enlig kvindes kamp for at forme sin egen vej gennem livet – og finde kærligheden, der hvor man mindst venter det. 

Lyst til at læse mere?

Som medlem får du 20% rabat på Saxo Premium. Her kan du streame tusindvis af e- og lydbøger. Og du kan også købe fysiske og digitale bøger til fordelagtige priser. Den første måned er gratis, hvis du ikke tidligere har været medlem.

På den måde kan du til billige penge gear helt ned i godt selskab med alverdens spændende historier fra bøgernes verden.

God sommer