]]>

Fordelagtig bankaftale i Lån & Spar

Når Djøfs mange medlemmer går sammen, kan vi forhandle os frem til eksklusive fordele. Fx kan du få op til 2000 kr. i renter på din lønkonto.

Få medlemsfordele i Lån & Spar

Vidste du, at vi er medejer af en bank? Det gør, at du som medlem kan du få ekstra gode vilkår i Lån & Spar. Fx Danmarks højeste rente på din lønkonto. Se alle dine fordele på www.lsb.dk/djoef

Fordi vi er medejere af banken, får du en personlig rådgiver, der har en særlig viden om netop dit fagområde. Du behøver altså ikke forklare en masse om jobsikkerhed, arbejdsmarkedspensioner eller forsikringer. Lån & Spar har sat sig ind i detaljerne og kan derfor give dig den bedst mulige rådgivning.

Book et møde og hør mere om dine muligheder.

5% i rente på din lønkonto

Som medlem får du Danmarks højeste rente på din lønkonto. Du får 5% på de første 50.000 på lønkontoen. Fra 50.001-500.000 kr. er renten 0,5%. Derefter er renten 0,75% på resten.

Du behøver ikke flytte dine realkreditlån, men evt. ændringer ved eksisterende realkreditlån eller nye realkreditlån skal optages gennem Lån & Spar og Totalkredit. Rentesatserne er variable og gælder pr. 1. marts 2023.

Fleksibelt boliglån

Er du på udkig efter en ny bolig eller står du overfor at skulle renovere, kan du hos Lån & Spar vælge mellem flere forskellige former for boligfinansiering; fx en kombination mellem et realkreditlån hos Totalkredit og en fleksibel boligkredit.

Billigt billån også til el-biler og plugin hybrider

Kontakt Lån & Spar og lad dem regne på, hvilke ekstra gode betingelser de kan give dig, fordi du er medlem. Du kan låne til hele bilen eller den del, du mangler, hvis du allerede har udbetalingen. Vælg mellem fast eller variabel rente.

Hænger du på et dyrt billån, så lad Lån & Spar regne på, hvor meget du kan spare om måneden ved at flytte lånet.

Danmarks bedste studiekonto

Som studerende får du en studiekonto med mange fordele, der hjælper dig gennem studietiden. Kontoen giver dig bl.a. 5% i rente på de første 20.000 kr. - derefter 0,5%.

Du kan også få en billig kassekredit, der kan hjælpe dig, hvis du står og mangler penge til en ny cykel eller årets bøger.

Er er du på udkig efter en bolig, så kan Lån & Spar hjælpe dig med at lægge en plan for, hvordan du får råd.

Medlemmer af Djøf får gratis konti i Lån & Spar

Som medlem af Djøf får du altid gratis konti hos Lån & Spar – ligegyldigt, hvad du ellers har af forretninger i banken. Samler du hele din økonomi i banken, får du også gratis betalingskort.. Det er en af dine fordele ved at være kunde i en bank, du selv ejer.

Det er let at skifte bank

Det er let at skifte til Lån & Spar. Book et møde – det behøver ikke tage mere end én time. De ordner alt det praktiske for dig. Også kontakt og koordinering med din nuværende bank.

Book et møde og hør mere om dine fordele i en ordentlig og bundsolid bank, som du er medejer.

5% på din lønkonto

Saml hele din økonomi i Lån & Spar og få ekstra fordele, fordi du er medlem af Djøf.

Studiekonto i Lån & Spar Bank

En studiekonto hos Lån & Spar giver dig 5% på din lønkonto - og du får gebyrfri kassekredit på op til 50.000 kr. og et Djøf MasterCard. Vi har tilpasset kontoen til dig, der er studerende.

LSB Business for selvstændige

Er du selvstændig - eller på vej til at blive det – med fokus på at sælge viden, så kan du få nogle unikke medlemsfordele hos Lån & Spar Bank