]]>

Djøf

Idépuljen

Har du en god idé, engagement, og lyst til at møde nye, spændende mennesker? Send os din idé, og vær med til at skabe nye faglige og sociale aktiviteter.

Idéer, der samler folk

Djøf sætter løbende fokus på særlige temaer, som efter vores mening er relevante for vores medlemmer og arbejdslivet. Lige nu arbejder vi med diversitet og ledelse. Vil du være med til at sætte retningen?

Vil du sætte spot på noget aktuelt? Savner du et fagligt fællesskab i dit lokalområde, eller hvor du kan nørde i dybden? Er du nysgerrig på et særligt tema inden for diversitet eller ledelse?

Så send os din idé og få mulighed for at møde andre med samme interesser som dig.

Vi folder dine tanker ud sammen med dig – og så finder vi i fællesskab ud af, om du skal starte et netværk, facilitere en workshop, lave et arrangement eller noget helt fjerde.

Vi synes, en idé er god, når den:

  • får medlemmer til at mødes og bringer jer sammen om noget spændende, som udfordrer og gør jer klogere på noget eller hinanden
  • udfordrer form, indhold, tematikker og deltagere. Fornyelse er afgørende, så vær klar på at tænke ud af boksen – sammen med os
  • giver dig medejerskab og lyst til at med-udvikle aktiviteten. Dit engagement er den bærende kraft
  • bidrager til et bedre arbejdsliv, fordi I har lært noget nyt, delt viden og erfaringer eller på anden vis har udviklet jeres professionelle og menneskelige kompetencer.

Send din idé til Djøf

Beskriv din idé kort og send den til os. Vi kontakter dig inden for en arbejdsdag med tilbud om sparring på både idé og planlægning af dit event. Vi har derfor brug for dine kontaktinformationer. 

Er du studerende skal du søge via aktivitetspuljen.
Når du sender din idé ind, sker der en behandling af dine personoplysninger. Du kan læse mere i Djøfs privatlivspolitik