]]>

Djøf

Rådgivning for danskere i udlandet

Få rådgivning om dine rettigheder som udlandsdansker og rabat på juridisk sagsbehandling hos Danes Worldwide.

Djøf har en aftale med Danes Worldwide, der giver medlemmer i udlandet adgang til deres vejledninger og rådgivning. Samtidig får medlemmer i udlandet 20% på juridisk sagsbehandling samt på online danskundervisning. 

Rådgivning vedrørende dine rettigheder som udlandsdansker via telefon og e-mail

Du får op til 30 minutters rådgivning fra Danes Worldwides juridiske afdeling eller tilknyttede eksperter. Hvis din henvendelse kræver et tidsforbrug udover 30 minutter, aftales en særlig pris mellem dig og den pågældende ekspert eller rådgiver.

Det kan for eksempel være spørgsmål om:

  • dansk statsborgerskab
  • familiesammenføring
  • visum- og opholdstilladelse
  • flytning ind og ud af Danmark (folkeregister, skole, udfordringer i forhold til kultur)
  • skattemæssige spørgsmål i forhold til dansk ret
  • bolig i Danmark (leje eller køb af fast ejendom)
  • pension.

Du får op til 30 minutters rådgivning fra Danes Worldwides juridiske afdeling eller tilknyttede eksperter. Hvis din henvendelse kræver et tidsforbrug udover 30 minutter, aftales en særlig pris mellem dig og den pågældende ekspert eller rådgiver.

Sagsbehandling

Danes Worldwide kan bistå med sagsbehandlinger ved ansøgninger om dansk statsborgerskab, EU-registrering af EU-statsborgere samt familiesammenføring efter danske regler eller EU-regler. Hvis sagsbehandlingen strækker sig over 30 minutter, får Djøf-medlemmer normalt 5-10% på Danes Worldwides listepriser.

Der er aftalt en særlig rabat på 20% på listepriserne frem til 31. december 2023

Studievejledning

Få hjælp svar på spørgsmål om SU, sprogkrav til optagelse på universiteter, vurdering af udenlandske eksaminer samt ansøgning til dansk uddannelse.

Online danskundervisning

Undervisningen kan være i begynderdansk, dansk for øvede og skoledansk. Sprogfærdigheder i og læring om dansk er især vigtig for jeres børn, når de skal indskrives på diverse danske uddannelsesinstitutioner.

Som Djøf-medlem får du 5-10% på listepriserne hos Danes Worldwide. Priserne kan findes på deres hjemmeside.

Der er aftalt en særlig rabat på 20% på listepriserne frem til 31. december 2023.

Hvordan benytter du tilbuddene?

Er du interesseret i at benytte rådgivningstilbuddet eller nogle af de andre rabatter, kræver det blot, at du er ansat/bosat i udlandet, og at du har betalt dit Djøf-kontingent.

Tryk på knappen her og send en mail, som kort beskriver hvad din henvendelse drejer sig om. Skriv dit fulde navn og den mailadresse og telefonnummer, du vil kontaktes på. Djøf sender disse oplysninger videre til Danes Worldwide, da de skal bruges til viderebehandling af din sag. Du bliver herefter kontaktet af Danes Worldwide.

Djøf og Danes Worldwide har udarbejdet en række arrangementer, som er målrettet til medlemmer i udlandet, der skal retur til Danmark. De foregår online og kræver tilmelding.