]]>

Djøf

Interne virksomhedskurser

Vælg Djøf som samarbejdspartner til jeres interne virksomhedskursus, når I vil spare tid og ressourcer og samtidig skabe de bedste vilkår for varige kompetenceløft. Få rådgivning hos os, og få mest ud af jeres udviklingsbudget.

Virksomhedskurser specifikt til jeres virksomhed

Et internt virksomhedskursus er typisk en god idé, hvis I ønsker:

 • at skabe fælles forståelse for mål og retning
 • at sikre et fortroligt rum til udvikling
 • at skabe fælles sprog, praksis og metoder.

Vi har mange års erfaring med at designe kursusforløb til både ledere og medarbejdere inden for områder som fx jura, ledelse, projektledelse, økonomi, kommunikation og personlig udvikling. Vi samarbejder med en bred vifte af private og offentlige arbejdspladser.

Et virksomhedskursus kan tage udgangspunkt i et af vores 200 åbne kurser eller blive skræddersyet kun til jer.

Sammen finder vi den bedste løsning i forhold til jeres behov, ønsker og budget.

Kontakt

Kontakt Brigitta Fogt og Helle Klitlund Bévort, hvis I vil høre mere om mulighederne for netop jeres virksomhed.

Brigitta Fogt

Brigitta Fogt

Telefon: 33 95 98 06 Mail: dk¤djoef¤bbf

Helle Klitlund Bévort

Helle Klitlund Bévort

Telefon: 33 95 96 45 Mail: dk¤djoef¤hkb

Derfor skal I vælge Djøf som partner

Når I vælger Djøf, får I en partner, som kan rådgive og assistere jer fra start til slut i et internt udviklingsforløb.

Hos Djøf får I adgang til:

 • nuanceret rådgivning om intern kompetenceudvikling
 • markedets bedste undervisere og dygtigste formidlere
 • 200 velafprøvede kurser og uddannelsesforløb
 • sparring med specialister i læring og kursusdesign
 • digitalt understøttede forløb på vores onlinelæringsportal
 • gratis forberedende læringsworkshop online
 • professionel kursusadministration og praktisk assistance.

Spar tid, fordi vi har gjort hele arbejdet

Træk på vores omfattende erfaring med at tilrettelægge og designe kurser og udviklingsforløb. I bliver taget i hånden af en af vores konsulenter i samarbejde med fagspecialister og kursuskoordinatorer, og vi rådgiver jer om alt fra det faglige indhold til de mindste praktiske detaljer.

I slipper for at afsøge markedet og får i stedet adgang til vores store netværk af nøje udvalgte undervisere, formidlere og faglige eksperter. Vi samarbejder kun med de allerbedste.

Og I kan let afvikle forløbet med praktisk assistance fra vores professionelle kursusadministration.

Vælg rigtigt med rådgivning hos os

Jeres situation og jeres udviklingsbehov er i centrum, når vi rådgiver jer. Vi lytter til jeres ønsker og forestillinger og spørger nysgerrigt ind.

Sammen sætter vi ord på, hvad det konkrete kursus eller udviklingsforløb skal gøre for jer og jeres medarbejdere. Vi deler vores erfaringer og giver gode råd om, hvordan I får det bedste udbytte. Vi kan tage udgangspunkt i et af Djøfs 200 velafprøvede kurser eller skræddersy et forløb kun til jer.

I bliver godt klædt på til at vælge den helt rigtige løsning.

Fordi læring skal gøre en forskel i praksis

I er garanteret undervisning og træning af høj kvalitet, når I vælger et forløb hos os. Vi sikrer, at I får mest mulig læring ud af jeres udviklingsbudget.

Som faglig organisation er vi drevet af at levere kompetenceudvikling, der stiller vores medlemmer og virksomhedskunder stærkere. Vores faglighed skinner igennem i alt, hvad vi laver.

Vi går op i, at læring skal gøre en forskel for jer i praksis og skabe varige kompetenceløft. Vi matcher indhold, cases og eksempler til jer og jeres behov og bidrager aktivt til at skabe en fælles forståelse og et fælles sprog. Det gør det lettere for jer at overføre det lærte til hverdagen efter kurset.

Inden kurset kan jeres medarbejdere deltage på vores gratis læringsworkshop online. Her får de metoder til at øge deres læringsudbytte både før, under og efter kurset.

Vi valgte Djøf som leverandør på et internt kursus om statsstøtte. Det var et rigtig godt kursus, både selve det faglige indhold, men bestemt også administrationen omkring det. Underviseren var helt fantastisk; han var virkelig dygtig til at formidle et lidt tørt stof på en humoristisk og letforståelig måde. Alle fra Djøf har været meget professionelle og hjælpsomme – det har været en fornøjelse.
Majken Hansen
Vicedirektør og økonomichef, Gate 21
Vi er glade for vores samarbejde med Djøf om flere forskellige interne kurser. Vi har altid en god dialog, og Djøf kommer med kvalificerede forslag til kurser, der både matcher vores budget, og det vi har brug for fagligt. Alle underviserne har være kompetente, engagerede og nærværende.
Anders Rathleff Hansen
HR-udviklingskonsulent, Esbjerg Kommune
Vores gode samarbejde med Djøf om at udvikle interne jurakurser skaber stor værdi for vores indsats med at styrke den juridiske kvalitet i vores arbejde. Over de sidste to år har over 150 medarbejdere deltaget i interne jurakurser, og tilfredsheden er høj hver gang. Det er den også blandt de over 80, der indtil nu har deltaget på et skræddersyet kursus om digitaliserbare regler, som vi har udviklet i et tæt samarbejde med Djøf’s dygtige undervisere. Deltagerne giver kurserne gode evalueringer og fremhæver dem, som praksisnærer og med stort udbytte.
Jon Simonsen
Vicedirektør for ressourcer, Landbrugsstyrelsen
Det har været en fornøjelse at udvikle vores interne kursus om grøn omstilling sammen med Djøf. Indholdet blevet skræddersyet til at matche vores behov i arbejdet med bæredygtig udvikling i Aarhus Kommune. Djøfs underviser har engageret og indlevende formidlet kompliceret stof i øjenhøjde, så vi nu har et solidt afsæt for at arbejde videre med vores grønne omstilling.
Michael Allermann
Erhvervskonsulent, Aarhus Kommune

FAQ om virksomhedskurser

Deltagerne kan være både ledere og medarbejdere – hver for sig eller blandet på tværs af organisatoriske niveauer.

De kan komme fra ét team eller fra forskellige teams og afdelinger på tværs af organisationen. De kan både være medlemmer af Djøf og ikke-medlemmer.

Det er suverænt jer, der bestemmer, hvem der deltager.

Ja, det ser vi ofte.

Men det er vigtigt at have indholdet og deltagernes forudsætninger for øje. På nogle kurser øges værdien med blandede holdsammensætninger. På andre kan det være et benspænd for effektiv læring.

De fleste af vores kurser er for højtuddannede, men der er ingen krav til uddannelsesniveau. Vi matcher niveauet til jeres målgruppe. Dog kan der være adgangskrav på moduler på diplomuddannelserne.

Det afhænger fuldstændig af indholdet, designet og målet med kurset.

Vi gennemfører virksomhedskurser i hele landet. Også i udlandet.

Som regel lægger I lokaler til kurset, men vi hjælper også gerne med alt det praktiske, hvis I ønsker at benytte eksterne kursuslokaler.

Vælger I at holde kurset hos Djøf Møde og Event på Nørre Voldgade, får I skøn forplejning i moderne kursuslokaler med udsigt til både Botanisk Have og Kongens Have.

Det er helt op til jer.

Prisen afhænger fuldstændig af:

 • hvor mange deltagere I vil have med på kurset
 • hvor mange dage kurset varer
 • hvilke og hvor mange undervisere der skal undervise

Udnytter I det maksimale deltagerantal, er prisen ofte det halve af, hvad det koster at sende en medarbejder på et åbent kursus.

Vi vælger den underviser, som matcher jeres behov.

I trækker på vores store netværk af faglige eksperter og undervisere. De er hver især nøje udvalgt og lever op til vores høje standarder inden for læring, formidling og faglig viden.

Tænk længere

Kurser og uddannelser – styrk dine kompetencer