]]>

Djøf

Presse

Her finder du Djøfs pressekontakt, ekspertkilder, pressefotos, logo og en præsentation af Djøfs uafhængige ekspertkomitéer, der stiller skarpt på nogle af samfundets store udfordringer. Dyk også ned i vores analyser, pressemeddelelser og debatindlæg.

Djøfs presseteam hjælper gerne med interviewaftaler med Djøfs talspersoner og eksperter. Vi deler også ud af vores tal, undersøgelser og erfaringskilder til pressehistorier.

Torben Gross, pressechef

21 49 01 73 | dk¤djoef¤tgr

Helle Slejborg, mediechef

29 73 47 43 | dk¤djoef¤hsl

Trine Fogh Møller, Social Media Lead

dk¤djoef¤tfm

Pressemeddelelser og debatindlæg

Godt OK24-resultat i regionerne med pæne lønstigninger, et pensionsløft og en ny opsparingskonto

Allerede i løbet af 2024 vil medlemmerne få to gode lønstigninger. Det er tiltrængt efter en periode med høj inflation.

OK24 giver statens ansatte mulighed for at skræddersy deres arbejdsliv

Selvom man ikke er i mål i kommunerne og regionerne, er det rigtig godt, at de ansatte i staten får en udvidet fritvalgsprocent i lønnen. Det giver større fleksibilitet i arbejdslivet og mere trivsel blandt ansatte, skriver Johanne Nordmann, formand for Djøf Offentlig i et debatindlæg på Altinget.dk.

Djøf om overenskomstforliget i staten: Pæne lønforbedringer og vigtige Djøf-aftryk

Allerede den 1. april vil medlemmerne kunne mærke, at deres løn stiger betragteligt. Det er tiltrængt efter en periode med høj inflation.

Djøfs eksperter

Hvis du har brug for en ekspert til at kommentere på love, regler og erfaringer inden for arbejdsmarkedsforhold i bredeste forstand for højtuddannede, er du velkommen til at kontakte en af Djøfs eksperter.

Analyser

Politikker, undersøgelser og Djøf analyse.

Pressefotos og logo

Har du brug for pressebilleder af Djøfs politisk valgte repræsentanter eller Djøfs logo til redaktionel brug, kan du finde det på denne side. Billederne er til fri redaktionel brug.

Djøfs ligestillingskomité

Her kan du læse om Ligestillingsløftet, se hvilke politikere der har underskrevet det og hvordan Djøfs ligestillingskomité arbejder for ligestilling i Danmark.

Djøfs jurapanel

I Djøf ønsker vi at værne om retsstaten. Derfor har vi lavet Djøfs jurapanel, der skal kvalificere den offentlige debat med stærke juridiske indsigter. Læs mere om jurapanelet og følg panelets arbejde her.

Djøfs TechDK Kommission

Hvordan udfordrer ny teknologi vores demokrati, økonomi og kultur? Følg Djøfs TechDK Kommission der fremstiller anbefalinger til, hvordan vi bedst udvikler, bruger og tøjler ny teknologi, når det berører og forandrer samfundet.

Djøfs Corona Task Force

Det er vigtigt, at den nuværende coronademokratiske undtagelsestilstand ophører, når vi har fået bugt med virussens sundhedsmæssige konsekvenser. Kriselovgivning må ikke blive hverdag, derfor har Djøf samlet en corona task force.