]]>

Djøf

Presse

Her finder du Djøfs pressekontakt, ekspertkilder, pressefotos, logo og en præsentation af Djøfs uafhængige ekspertkomitéer, der stiller skarpt på nogle af samfundets store udfordringer. Dyk også ned i vores analyser, pressemeddelelser og debatindlæg.

Pressekontakt

Er du journalist og har spørgsmål eller vil have en kommentar fra en af Djøfs formænd eller eksperter, kan du ringe både hverdag og weekend til vores pressetelefon eller sende en mail til os.

Vi hjælper dig også gerne med baggrundsinformation, tal og erfaringskilder til pressehistorier.

Pressetelefon

33 95 96 68 (modtager ikke sms) | dk¤djoef¤presse

Torben Gross, pressechef

21 49 01 73 | dk¤djoef¤tgr

Helle Slejborg, mediechef

29 73 47 43 | dk¤djoef¤hsl

Sally Ezzeddine, presse- og kommunikationskonsulent

31 54 98 00 | dk¤djoef¤sae

Pressemeddelelser og debatindlæg

Djøf: Kandidatudvalget har fået stillet en umulig opgave

Delrapporten fra Kandidatudvalget om fremtidens universitetsuddannelser illustrerer med al tydelighed, at udvalget har fået stillet en opgave, der er næsten umulig at løse inden for den økonomiske ramme, politikerne har vedtaget, siger Sara Vergo, formand for Djøf.

Djøfs ESG-panel: Mangel på kompetencer forsinker den grønne omstilling

Virksomheder har svært at rekruttere medarbejdere med relevante ESG-kompetencer. Det risikerer at gå ud over både bæredygtighed og bundlinje, advarer Djøfs ekspertpanel i ny analyse.

Ledere skifter sjældent sektor - og det er et stort problem

Ledere skifter alt for sjældent mellem den private og offentlige sektor, og det betyder, at vi går glip af vigtig videndeling på tværs af sektorer og et dybere kendskab til sektorernes vilkår.

Djøfs eksperter

Hvis du har brug for en ekspert til at kommentere på love, regler og erfaringer inden for arbejdsmarkedsforhold i bredeste forstand for højtuddannede, er du velkommen til at kontakte en af Djøfs eksperter.

Analyser

Politikker, undersøgelser og Djøf analyse.

Pressefotos og logo

Har du brug for pressebilleder af Djøfs politisk valgte repræsentanter eller Djøfs logo til redaktionel brug, kan du finde det på denne side. Billederne er til fri redaktionel brug.

Djøfs ligestillingskomité

Her kan du læse om Ligestillingsløftet, se hvilke politikere der har underskrevet det og hvordan Djøfs ligestillingskomité arbejder for ligestilling i Danmark.

Djøfs jurapanel

I Djøf ønsker vi at værne om retsstaten. Derfor har vi lavet Djøfs jurapanel, der skal kvalificere den offentlige debat med stærke juridiske indsigter. Læs mere om jurapanelet og følg panelets arbejde her.

Djøfs TechDK Kommission

Hvordan udfordrer ny teknologi vores demokrati, økonomi og kultur? Følg Djøfs TechDK Kommission der fremstiller anbefalinger til, hvordan vi bedst udvikler, bruger og tøjler ny teknologi, når det berører og forandrer samfundet.

Djøfs Corona Task Force

Det er vigtigt, at den nuværende coronademokratiske undtagelsestilstand ophører, når vi har fået bugt med virussens sundhedsmæssige konsekvenser. Kriselovgivning må ikke blive hverdag, derfor har Djøf samlet en corona task force.