]]>

Praktisk information og handelsbetingelser for kurser

Her finder du svar på de mest stillede spørgsmål i forbindelse med en tilmelding til et kursus eller en uddannelse hos Djøf. Få mere at vide om bl.a. betaling, afmelding, forplejning, overnatning og ændringer.

Tilmelding

Du er altid velkommen på vores kurser og uddannelser, uanset om du er medlem eller ej. Enkelte kurser er kun for medlemmer, og det fremgår af kursusbeskrivelsen.

Du tilmelder dig et kursus online ved at klikke på tilmeldingsknappen. Du kan også sende en mail til den kursusansvarlige med dine kontakt- og faktureringsoplysninger.

Har du spørgsmål til din kursustilmelding, kan du kontakte den kursusansvarlige. Du finder kontaktoplysningerne på de enkelte kurser.

Din deltagelse gælder det specifikke kursus eller uddannelsesforløb, du tilmelder dig. Når du er påbegyndt et kursus eller et uddannelsesforløb, kan du ikke ændre eller udskyde din deltagelse ved at flytte over på et senere hold eller modul.

Afmelding

Du kan afmelde dig et kursus uden omkostninger 1 måned inden kursusstart, medmindre andet er angivet. Afmelder du dig senere, og senest 14 dage før kurset starter, opkræver vi et gebyr på 50% af kursusprisen. Er der mindre end 14 dage til kursusstart, opkræver vi den fulde kursuspris.

Medmindre andet er angivet, kan du til en hver tid, og uden meromkostninger, overføre din kursusplads til en kollega fra samme arbejdsplads.

Log ind og meld fra her, hvis du er medlem, eller meld dig fra på mail til den kursusansvarlige.

Betaling

Vi sender en faktura for dit kursus ca. 1 måned før kursusstart. Hvis din arbejdsplads skal betale, sender vi fakturaen direkte til dem ud fra de oplysninger, du har angivet, da du tilmeldte dig.

Alle priser er anført ekskl. moms, når du modtager fakturaen er den samlede pris inklusiv 25% moms.

Har du brug for at modtage fakturaen tidligere eller opdele betalingen i rater, kan det selvfølgelig godt lade sig gøre. Kontakt den kursusansvarlige, og aftal nærmere.

På vores internat kurser er forplejning og overnatning i forbindelse med kurset inkluderet i prisen. Hvis du ønsker at overnatte før eller efter kurset, hjælper vi gerne med at reservere ekstra overnatning til dig. Giv os besked i forbindelse med din tilmelding. 

På dagskurser uden overnatning er forplejning i kursusperioden inkluderet i prisen. Hvis du i forbindelse med kurset ønsker at overnatte på kursusstedet, giver du os blot besked i forbindelse med din tilmelding, så reserverer vi overnatning til dig.

Ja. Du er velkommen, uanset om du er medlem eller ej. Enkelte kurser er kun for medlemmer, og det fremgår af kursusbeskrivelsen.

En måned før start, beslutter vi, om vi kan gennemføre kurset. Derfor er det optimalt, hvis du tilmelder dig inden da, men du kan i princippet tilmelde dig helt frem til kursusstart.

Du modtager en velkomstmail med praktiske informationer om kurset 1-2 uger før kursusstart. Hvis du skal forberede noget inden kurset, får du besked i god tid.

Vi og kursusstederne følger alle myndighedernes retningslinjer i forhold til afstand, hygiejne, forplejning og forsamlinger. Her kan du læse mere om vores COVID-19-forholdsregler, og hvad du selv kan gøre.

På beskrivelsen af det enkelte kursus, kan du se, hvis der er overnatning mellem kursusdagene. Står der ikke noget, er der ikke overnatning inkluderet i prisen. 

Vi hjælper dig gerne med at bestille en overnatning, hvis du har brug for det. Kontakt den kursusansvarlige, hvis du har brug for en overnatning.

Nej, du skal kun sørge for at være klar til at lære noget nyt. Al forplejning er inkluderet i kursusprisen, og på de fleste kurser får du både morgenbrød med kaffe/the, frokost og eftermiddagskaffe/the med kage. Kurser med overnatning er inklusive middag om aftenen.

Hvis du bliver syg, er du velkommen til at overlade din plads til en kollega fra samme arbejdsplads, uden meromkostninger.

Giv os gerne besked, så vi kan orientere underviser og kursussted.

Her kan du komme ind på Djøfs læringsportal. Det kan være variere, om du er oprettet på portalen med din arbejdsmail eller din private mail. Har du glemt dit password, kan du altid nulstille det.

På portalen finder du alle oplysninger og al materiale til dit kursus.