]]>

Djøf

Nordisk samarbejde og frimedlemskab

Færdiguddannede medlemmer af Djøf, der arbejder i eller søger arbejde i Sverige, Norge eller Finland, kan gratis benytte sig af de fleste medlemstilbud hos vores nordiske søsterorganisationer.

Medlemsfordele ved arbejde i Sverige, Norge og Finland

Vi har en aftale med vores nordiske søsterforbund, der betyder, at du kvit og frit kan benytte dig af en lang række medlemstilbud i de nordiske søsterorganisationer i Sverige, Norge og Finland i op til 1 år.

Aftalen er indgået med:

Du har blandt andet adgang til rådgivning og information om løn og ansættelsesvilkår, du kan deltage i forbundenes arrangementer og meget mere.

Frimedlemskab

Er du færdig med din uddannelse, og arbejder du i - eller søger du arbejde i Sverige, Norge eller Finland?

Betingelserne for at få et fri-medlemskab er, at du bibeholder dit medlemskab af Djøf på normale vilkår, og at du, så snart du har bopæl i det andet nordiske land eller er jobsøgende i et andet nordisk land, søger om fri-medlemskab i den ønskede organisation. 

Du kan kun få bistand i sager, der er opstået efter, at du har fået fri-medlemskab.

Der kan være nogle af Djøfs tilbud, som du af praktiske og/ eller systemtekniske årsager eller på grund af den aftale, der er indgået med eksterne, ikke kan gøre brug af. Det drejer sig eksempelvis om forsikring, bank og visse af rabataftalerne med butikker.

Frimedlemmer har heller ikke adgang til ekstern advokatbistand eller politisk indflydelse i Djøf.

Ring til os på telefon +45 33 95 97 00, hvis du vil vide mere om dine muligheder og om, hvordan du får et frimedlemskab.

For at få oplysninger til de nordiske forbunds hjemmesider skal du logge ind i Mit Djøf. Når du har gjort det, kan du se de oplysninger, der giver dig adgang til de nordiske forbunds hjemmesider.