]]>

Ledige stillinger i Djøf

Alle ledige stillinger bliver slået op her. Herudover slår vi stillinger op på forskellige jobdatabaser.

Analysekonsulent til Djøf

Vi søger en dygtig og selvstændig analysekonsulent med interesse for djøfernes arbejdsmarkedsforhold.

Karrierekoordinator med kundeserviceerfaring

Vi tilbyder et job som karrierekoordinator, hvor du får en vigtig rolle i at skulle kunne forstå det enkelte medlems behov. Vores henvendelser omhandler bl.a. udvikling, jobskifte, ledelse og trivsel. Vi har brug for dig til at sikre, at medlemmet får den korrekte sparring og eventuelt efterfølgende rådgivning, fra den rette karrierekonsulent.

Konsulent til Djøfs Rådgivningscenter

Din kerneopgave vil være at rådgive og sparre med medlemmer om deres arbejdssituation og deres ansættelsesvilkår som f.eks. løn, ferie og sygdom. Du vil både selv ringe opsøgende ud til medlemmer og besvare henvendelser fra medlemmer, der kontakter os.

Partnerchef til Djøfs Medlemsservice

Vi søger en forhandlingsvant partnerchef. Er du god til at skabe og drive relationer og har du et bredt netværk? Så har vi måske stillingen til dig Du vil opleve succes i stillingen, hvis du har rigtig god forståelse for at imødekomme vores medlemmers behov og samtidig har stærke kompetencer for at samarbejde både internt og eksternt på tværs af forskellige niveauer.

Student til Djøfs Kurser og Uddannelser

Jobbet er relevant for dig, der har interesse for administrative og koordinerende opgaver, og som sætter en ære i at levere høj kvalitet og god service. Din studieretning er ikke så vigtig. Vigtigere er det, at du med interesse og nysgerrighed har lyst til at lære nyt og stifte bekendtskab med forskellige opgavetyper i en travl kommerciel kursusforretning.