]]>

Ledige stillinger i Djøf

Alle ledige stillinger bliver slået op her. Herudover slår vi stillinger op på forskellige jobdatabaser.

Konsulent til Data og Analyse

Brænder du for at udbrede effektivt samarbejde og sikre aktiv videndeling i en digital organisation, er du måske den vi søger? Synes du, at det er spændende at skabe de bedste løsninger for et effektivt samarbejde på tværs af systemer, så tror vi, at du er i gang med at læse en annonce om dit drømmejob. Du kan ikke alene se frem til spændende ansvar og masser af muligheder for at blive dygtigere. Du kan også glæde dig til at blive del af et lille effektivt team, hvor samarbejde er i højsædet. Som led i vores digitale udvikling er vi i gang med at flytte en stor del af vores interne arbejdsprocesser og dokumenter fra vores tidligere samarbejds-, sags- og dokumentsystem F2 til M365. Vi har derfor stor fokus på at understøtte brugernes kompetencer og effektive anvendelse af de nye værktøjer. Du kommer til at indgå i vores Adoption & Complianceudvalg og vil være medansvarlig for at koordinere vores superbrugernetværk.

Studentermedhjælp til Djøfbladet

Vi søger en studentermedhjælp, der kan bidrage med indhold til vores nyhedsbrev til studerende. Jobbet giver dig mulighed for at stifte bekendtskab med journalistisk formidling på et prisbelønnet fagblad. Du kommer til at prøver kræfter med research, artikelskrivning, nyhedsbreve og sociale medier – og vil undervejs få tæt sparring og supervision fra resten af redaktionen. Vi skriver til en kræsen målgruppe, der forventer, at deres fagblad både er flot og leverer grundig, velskrevet journalistik om karriere, arbejdsmarked, studieliv og samfund. Blandt de studerende, som læser os, er der en stor appetit på at finde ud af, hvordan deres studier kan føre til et spændende, meningsfuldt job. Det er den appetit, du skal hjælpe med at stille.

Studerende med interesse for brugerorienteret kommunikation

Kan du kommunikere i øjenhøjde, og vil du være med til at sikre, at brugerne bliver klædt på i en organisation, hvor der er fuld fart på den digitale transformation? Og er du i gang med en relevant videregående uddannelse? Så er du måske den studentermedhjælper vi søger i Digitalisering i Djøf. Her vil du blive en del af en agil udviklingsafdeling, hvor du vil få mulighed for at prøve kræfter med at idéudvikle, planlægge og producere interne nyhedsartikler, udarbejde guides og andre materialer med fokus på at klæde Djøfs medarbejdere godt på. Målet er at støtte medarbejderne, så de kan arbejde effektivt og levere gode medlemsoplevelser. Stillingen er ny, og du vil derfor være med til at forme indholdet.

Studerende til Djøfs studenter­rådgivning

Vi i studenterrådgivningen er et stort team, hvor alle er studerende. Vi ansætter studerende i takt med, at vores kolleger fx bliver færdiguddannet eller er på udlandsophold. Vi har derfor løbende brug for nye kræfter og du er derfor altid velkommen til at sende os dit CV og ansøgning, hele året rundt. I Djøf studenterrådgivning er du sikret en spændende arbejdsdag, hvor du bliver styrket fagligt og har gode udviklingsmuligheder. Du kommer til at arbejde for at stille de studerende medlemmer stærkere i deres studiejob og fremtidige arbejdsliv. Det gør du ved at rådgive både telefonisk og over mail, hvor medlemmets ønsker og behov er det der former arbejdsdagen. Du kommer derfor til at prøve kræfter med mange forskellige og alsidige arbejdsopgaver. Du indgår i et team bestående af 17 studerende med forskellige uddannelsesbaggrunde, der spænder bredt mellem bl.a. jura, psykologi, kommunikation og erhvervsøkonomi. Vi er et selvkørende team og har i fællesskab ansvaret for den daglige drift i studenterrådgivningen.