]]>

Djøf

Mit Djøf og app

Et medlemskab i Djøf er nemt og med Mit Djøf og Djøfs app har du altid adgang til Djøfs netværk, arrangementer, rådgivning, rabatter og meget mere, alt sammen skræddersyet dine behov.

Nyt og forbedret Mit Djøf

Næste gang du logger på ’Mit Djøf’, vil du opleve, at det er blevet tilpasset dine behov. Fremover får du kun tilbudt medlemsfordele og rådgivning, som matcher din status som ny eller erfaren medarbejder, leder, selvstændig, på barsel, jobsøgende m.v. 

I Mit Djøf kan du nemt:
• få et hurtigt overblik over dit medlemskab 
• se arrangementer, kurser og netværk, du er tilmeldt
• opdatere din profil, så du altid får relevante tilbud og rådgivning.

Men det stopper ikke her. Vi arbejder på at udvikle Mit Djøf, så du fremover også kan: 
• gemme dine aftaler med Djøf i din personlige kalender
• tilmelde dig nye aktiviteter hos Djøf med kun et klik. 

Log på Mit Djøf

Sæt dit aftryk på Mit Djøf

Som medlem kan du sætte dit aftryk på fremtidens Mit Djøf. Bliv en del af vores testlab på Facebook

 

Du kan også give os din feedback på mail. Del din oplevelse med os på dk¤djoef¤djoef   


Spørgsmål og svar om nyt Mit Djøf

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om vores nye opdatering af Mit Djøf.
Du ser dine beskeder på ’Tidslinjen’. De nyeste beskeder vil stå øverst. Vær opmærksom på, at der kan være flere beskeder på samme tråd. Derfor skal du trykke på den besked, hvor emnet er angivet. 
Du kan skrive en ny besked fra forsiden eller inde på tidslinjen øverste i venstre hjørne.
Skal du svare på en besked, skal du åbne beskeden. I bunden af siden er der en rund blå knap med et ’svar-ikon’. Klik på dette, og skriv dit svar. 
Når du skriver direkte til os, vil det være en vilkårlig rådgiver, som svarer på din besked. Er du allerede i gang med en dialog, er det den samme rådgiver, som følger din sag og spørgsmål til ende. 
I fremtiden kan du kun læse dine og vores beskeder i appen, eller når du logger ind på Mit Djøf via vores hjemmeside. På den måde beskytter vi alle dine personlige oplysninger, som vi har fra dig.  
Det kan du ikke på nuværende tidspunkt, men det bliver snart tilgængelig. 
Klik på ’profil’ i menupunktet. Derefter skal du vælge ’Uddannelse’. Klik på blyanten, og vælg en af de muligheder, som passer med din status.
Klik på ’profil’ i menupunktet. Derefter skal du vælge ’Arbejde’. Klik på blyanten i den mørkeblå bjælke, og vælg en af de muligheder, som passer med din status. 
Klik på ’profil’ i menupunktet. Derefter skal du klikke på dit navn. Øverst på siden kan du vælge, hvilken oplysninger du gerne vil ændre i. 
Klik på ’Profil’ i menupunktet. Derefter skal du klikke på ’Medlemskab’. Øverst på siden kan du se medlemsnummer og prisen for dit kontingent. 
Der bliver kun vist de ansættelser, som du selv har registreret. Vi arbejder på, at du i fremtiden også kan tilføje tidligere arbejdspladser, uddannelser m.v. 
Se kommende arrangementer og kurser øverst i din tidslinje. Er du tilmeldt flere, skal du scrolle helt op til toppen for at se dem alle sammen. Når du klikker på et kommende arrangement eller kursus, kan du se flere detaljer om adresse, tidspunkt m.m. 
Du kan få en oversigt over dine forsikringer købt gennem Djøf på siden 'Mit overblik'.
Du kan bruge beskedfunktionen i appen, når du er logget ind eller du kan sende os en mail på dk¤djoef¤djoef.
Her kan du blot logge ind på djoef.dk (webløsningen for appen) første gang, hvorefter du kan logge ind på appen i fremtiden uden brug af NemID.
Du afmelder nemmest ved at gå på Djøfbladets afmeldingsside og afmelder dig derfra.
Desværre er de ikke opdateret visuelt endnu, men det fungerer. Det vil sige, at dine ændringer er blevet registreret, selvom du ikke kan se det i flowet, så tøv ikke med at melde ændringer ind via appen eller ved at logge ind på hjemmesiden. 

Download Djøfs app og få adgang til dit personlige medlemsunivers

App Store - Djøf Google Play - Djøf

Djøfs app giver dig fri adgang til en række services

Stil spørgsmål til Djøfs rådgivere

Har du brug for et godt råd til livet som universitetsstuderende, har du et spørgsmål til din nye kontrakt eller vil du gerne stå knivskarpt til din første jobsamtale? Skriv til Djøfs rådgivere via appens beskedfunktion og få et hurtigt svar. Vores dygtige rådgivere kan vejlede dig om alt inden for stresshåndtering og læsegruppedynamikker til detaljer om dit medlemskab, din forsikring – og alt der imellem. Du kan se hele dialogen i app’en.

Få nem adgang til medlemsfordele

Du har det hele i hånden og kan med få klik få adgang til din Saxo-rabat, se din forsikringsaftale og meget mere.

Se tilmeldte medlemsaktiviteter og kurser

Hver gang du tilmelder dig et studiekursus eller et arrangement i app’en, havner det i din tidslinje. Det betyder, at du nemt kan skabe et overblik over dit medlemskab og dine tilmeldte aktiviteter, ligesom at du nemt og hurtigt kan afmelde dig.

Giv os din feedback direkte i appen

Den er god nok. Vi elsker feedback, og vi vil rigtig gerne gøre brugeroplevelsen helt suveræn. Skulle du derfor have ris eller ros, kan du kommunikere det direkte i appen. Du kan også tilmelde dig vores testlab på Facebook lige her. Her kan du give din feedback til den igangværende udvikling, og du vil blive præsenteret for oplæg til nye designs, beta-modeller, nye funktioner og meget mere, så vi sikrer os, at appen løbende tilpasses netop dine behov.

Din brugeroplevelse udvikles hele tiden

Djøfs app er hele tiden i udvikling, og vi bygger medlemsuniverset med vores medlemmer. Vi arbejder på højtryk for at gøre oplevelsen endnu bedre og på at kunne tilbyde dig endnu flere funktioner, så Djøf med tiden bliver din personlige indgang til tilbud, der har relevans for dig. Snart kan også bruge appen til at:

  • booke tid til aftaler, fx karrieresparring
  • gemme aftaler direkte i din kalender
  • mulighed for at se og tilmelde dig flere fordele

Du får den bedste brugeroplevelse, hvis din profil er opdateret, så kan vi nemlig skræddersy de relevante informationer til dig. 

Djøfs app er tilgængelig i både App Store og Google Play.

App Store - Djøf Google Play - Djøf