]]>

Årets TR er Mia Falconer fra Dansk Røde Kors

Med 19 personlige indstillinger fra sine kolleger blev Mia Falconer fra Dansk Røde Kors kåret til årets Årets Djøf-tillidsrepræsentant 2022.

I alt var 21 Djøf-tillidsrepræsentanter nomineret til Årets Djøf-tillidsrepræsentant 2022, så det var et stærkt felt, som dommerkomiteen skulle finde årets vinder iblandt. Alligevel stak en person ud – Mia Falconer fra Dansk Røde Kors havde fået hele 19 personlige indstillinger fra sine kolleger. 

Årets TR 2022

Årets Djøf-tillidsrepræsentant Mia Falconer med blomster og gaver fra Djøf Privats formand Anne Bach Waagstein og Anders Ladekarl, generalsekretær i Dansk Røde Kors.

 

Om valget af Mia skriver dommerpanelet:  

Mia Falconer har fået utroligt mange flotte indstillinger, som alle vidner om Mia som en yderst lyttende, synlig og tillidsvækkende tillidsrepræsentant, der favner de mange facetter i TR-rollen. Hun er modig og evner samtidig at balancere de mange forskellige hensyn i krydsfeltet mellem medlemmer og ledelse.

Mia er respekteret og vellidt af både medarbejdere og ledelse og danner bro på en diplomatisk, ordentlig og gennemskuelig måde. Hun er empatisk, ambitiøs og pragmatisk i sit arbejde og fortjener et skulderklap for sin dedikation og sin utrolig store og kompetente arbejdsindsats som tillidsrepræsentant.

Oven i det topper Mia det med at være en super god kollega. Alt i alt bare en super dygtig TR, der er i tæt kontakt med sine medlemmer. Derfor er Mia Falconer årets Djøf tillidsrepræsentant 2022.”

Med titlen følger 10.000 kr. til et klubarrangement for medlemmer af Djøf, som arbejder i Dansk Røde Kors. Derudover har Mia fået en personlig gave, et letvægtstelt, fordi hun gerne vil dyrke naturen mere i sin fritid.   

Flere bliver hyldet

Med det store felt af nominerede var der mange gode kandidater i spil. Derfor har dommerpanelet besluttet, at Rasmus Breum Houler fra Gældsstyrelsen i Ringkøbing og Annemette West Nielsen fra Dansk Socialrådgiverforening i Region Øst også skal have en særlig anerkendelse for deres arbejde. 

De får begge en blomst og en flaske vin med et personligt brev fra hhv. Johanne Nordmann, formand for Djøf Offentlig og Anne Bach Waagstein, formand for Djøf Privat.

Fra Djøf og dommerpanelet skal derudover lyde en stor tak til alle Djøfs tillidsrepræsentanter,  fordi I hver dag er med til at løfte vigtige opgaver på jeres arbejdspladser.

Få en erfaren TR som mentor

Som TR kan du få en erfaren TR som din personlige sparringspartner. Sammen kan I vende små og store udfordringer for at finde løsninger – og du kan høste af din mentors værdifulde erfaringer.