]]>

Få en TR-mentor

Djøf har en TR-mentor klar til dig, hvis du har brug for en erfaren sparringspartner, som kan give sig et godt råd, stille dig relevante spørgsmål eller øse af egen erfaringer med rollen som tillidsrepræsentant.

Erfarende tillidsrepræsentanter står klar til at være din nye mentor. Tilmeld dig ordningen i dag.

Ring til en erfaren TR-ven

Når du er tillidsrepræsentant, har du mulighed for at få en mentor. Mentoren er din livline, som du kan bruge til de udfordringer, du går med i dit virke som tillidsrepræsentant

Som ny tillidsrepræsentant kan man godt få fornemmelsen af, at man kastet ud på det dybe vand. I mange situationer giver det god mening at få sparring i Djøf, men i andre situationer er det et godt redskab til at får sparring fra en erfaren tillidsrepræsentant, der har siddet med de udfordringer du har nu, og derfor helt praktisk og konkret kan hjælpe dig på vej mod en løsning.

Hvordan fungerer det?

Forløbet varer typisk 2-3 måneder, hvor du mødes med din mentor efter behov, typisk tre gange, ved enten fysiske møder eller telefonmøder. Rammerne for møderne bestemmer du og din mentor i fællesskab.  Du får din nye TR mentor på djoef.dk, ved at beskrive dine sparringsbehov og udfordringer, hvorefter du kan vælge mellem mentorer, som matcher dine behov.