]]>

Kom med til forhandlerseminar 4. december

Har du gennemført hele Djøfs forhandleruddannelse, så får du den 4. december mulighed for at blive endnu klogere på nye aspekter ved forhandling og dig selv som forhandler.

Den 4. december har du chancen for at møde andre erfarne forhandlere og dykke ned i nye facetter ved komplekse forhandlinger.

Procesretfærdighed og meget mere

Når du møder øget kompleksitet i en forhandling, kan det udspringe af flere elementer. Det kan have rod i parterne og deres relationer, måden processen er tilrettelagt på eller selve indholdet. Psykologiske mekanismer kan tage over, processen kan bremse bevægelsen i forhandlingen, og det I forhandler om, kan synes urokkeligt.

På forhandlerseminaret kommer du til at arbejde med at bryde kompleksiteten ned og undersøge, hvordan du og andre navigerer i de konflikter, der kan opstå i svære forhandlinger.

Det kommer til at handle om følelser, selvregulering, følelsesregulerende systemer, egne skyggesider, baglandet, procesretfærdighed, psykologisk spilteori og meget mere.

Dig som forhandler

I løbet af dagen arbejder du med din forståelse af dig selv i forhandlinger. Du får nye vinkler på, hvad du reagerer på i forhandlinger, og hvilken betydning det har for både processen og resultatet. Det hele bliver sat i en kontekst, hvor procesretfærdighed spiller ind.

Dagens underviser

Konfliktmægler og mediator Mie Marcussen faciliterer seminaret. Mie underviser til daglig blandt andet på KU’s masteruddannelse i konfliktmægling. Og måske kender du hende fra DR’s programserie ’I krig med naboen’. 

Tilmeld dig nu

Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig.