]]>

Har du en god idé?

Djøfs Idépulje giver dig mulighed for at skabe lige præcis den aktivitet, du gerne vil. Det er din ide og dig, der bestemmer indhold, dato og sted. Vi står for al det praktiske.

Læs mere om, hvordan du kan være med til at skabe faglige og sociale oplevelser for djøfere i dit lokalområde, og lad dig inspirere af de arrangementer, som andre offentligt ansatte djøfere har taget initiativ til. 

Vi hjælper med at gøre din idé til virkelighed

Hvilket arrangement gad du godt var i din by? Hvem ville du gerne møde til din aktivitet? Og hvilken oplevelse skulle du og de andre gå hjem med?

Djøfs Idépulje giver dig mulighed for at skabe lige præcis det arrangement, du gerne vil. Det er din ide og dig, der bestemmer indhold, dato og sted. Vi står for al det praktiske.

Lad mig komme med et par eksempler på offentlige ansatte djøfere, der har brugt nogle timer og deres engagement på at skabe alsidige og spændende arrangementer.

At møde andre

I Thisted ønskede et medlem at styrke de lokale djøfers netværk, og hun ville derfor lave et arrangement, der appellerede til både offentlige og privatansatte djøfere. Emnet blev work-life-balance og efter oplægget var der tid til at spise gryderet og tale med de andre djøfere.

Det faglige ønske

På Fyn ville en jurist lave et fagligt arrangement. Da emnet krævede en faglig indsigt var målgruppen snæver, men det gav til gengæld deltagerne mulighed for at nørde i emnet, som ellers normalt ikke er muligt til et gå-hjem-møde. 

Virksomhedsbesøg

Et tredje eksempel er et medlem, der underviser i oplevelsesøkonomi. Han har planlagt et virksomhedsbesøg hos Fårup Sommerland, som har vundet priser for deres service og kundeoplevelser. For at sikre, at så mange som muligt kan deltage, har han planlagt fælles bustransport fra Aalborg.

Oplevelsen

I Esbjerg arbejder et medlem på at lave et arrangement om forbrugskultur med en forsker fra SDU. Arrangementet skal holdes på en lokal kaffebar, da det stigende antal kaffebarer er et godt eksempel på en ændret forbrugskultur. Selvfølgelig skal deltagerne også høre lidt om, hvordan man laver gourmet kaffe og have tid til at snakke sammen, mens de nyder en cortado, latte eller chai.

Hvad skal du gøre, og hvad gør Djøf?

  • Vi sparrer med dig om din ide, og hvordan arrangementet skal forløbe.
  • Vi bliver enige om en dato og et sted.
  • Du kontakter oplægsholderen eller virksomheden.
  • Vi skriver i samarbejde med dig en markedsføringstekst.
  • Vi sørger for tilmeldingen og al det praktiske f.x. booking af sted og forplejning. Og vi klæder dig på til at være vært for arrangementet.
  • På dagen byder du velkommen, og nyder at møde andre med det samme engagement, som dig selv.

Skriv allerede nu din ide til eventpuljen@djoef.dk, så ringer vi dig op. Vi glæder os til at tale med dig.