]]>

Kender du årets TR 2019?

Så er det tid til at kåre ’Årets Djøf-tillidsrepræsentant’, og du kan selvfølgelig også nominere din TR-kollega.

Som TR arbejder du året rundt på at udvikle arbejdspladsen og skabe trivsel for dine Djøf-kolleger. Det vil vi gerne anerkende. Derfor åbner vi for, at alle kan nominere deres offentlige eller private Djøf-TR til ’Årets TR 2019’.

Dit arbejde som TR fortjener anerkendelse

Du gør et værdifuldt arbejde som tillidsrepræsentant, og det vil vi gerne anerkende. Derfor uddeler vi en pris til ’Årets Djøf- tilidsrepræsentant’, som har gjort en særligt indsat for at udvikle arbejdspladsen, sikre ordentlige forhold og skabe sammenhold på tværs af fagligheder i det forgangne år.

Måske har du en TR-kollega, som fortjener et ekstra skulderklap? Så kan du også selv indstille en til prisen og medvirke til, at kollegaens gode indsats for arbejdspladsen kommer frem i lyset.

Sådan nominerer du

Gå ind på djoef.dk/tr19 og nominér en Djøf-tillidsrepræsentant – det tager kun 2 minutter. Fortæl os, hvorfor han eller hun fortjener ekstra anerkendelse for sit arbejde som TR i løbet af det seneste år. 

Du kan nominere i perioden frem til den 31. oktober 2019. Derefter vil et panel bestående af bestyrelsesmedlemmer fra Djøf Offentlig og Djøf Privat kåre ’Årets Djøf-tillidsrepræsentant 2019’.

Vinderen bliver offentliggjort primo november 2019. Med titlen følger 10.000 kroner til et fagligt arrangement på arbejdspladsen og en personlig gave til tillidsrepræsentanten på 1.000 kroner.