]]>

Kravsindsamlingen til OK24 er i gang

Vi er i gang med at indsamle forslag til krav fra medlemmer, klubber og tillidsrepræsentanter. Du kan nå at sætte dit aftryk frem til 28. februar, så indkald din klub til et møde og hør, hvad der er vigtigt for dem, når vi skal formulere Djøfs OK24-krav.

Under overskriften ”Hvad er OK for dig?” samler Djøf forslag til overenskomstkrav ind i februar 2023. Erfaringsmæssigt melder medlemmer, klubber og tillidsrepræsentanter alle mulige forslag til store og små forbedringer ind. Og det er godt, for jo flere forslag vi får, jo bedre er vi klædt på til forhandlingerne i januar og februar 2024.

Klubmøder

Du kan stadigvæk  indkalde til et klubmøde om OK24. Og for at gøre det så let som muligt, har vi sammensat et TR-kit med OK24-slides og en drejebog for, hvordan klubmødet kan afholdes. Hvis du foretrækker at få en politiker fra Djøf Offentligs bestyrelse eller en konsulent fra Djøfs sekretariat til at facilitere mødet, så kan du også lige nå det. Skynd dig at skrive til jba@djoef.dk med forslag til en dato i februar, hvor du vil holde klubmødet.

Virtuelle morgenmøder om OK24

Den 8., 22. og 27. februar kl. 8.30 til 9.30 inviterer formanden for Djøf Offentlig Johanne Nordmann til virtuelle morgenmøder om OK24. Møderne er både for dem, der bare vil være med på en lytter og for dem, som ønsker at deltage aktivt i debatten om mulige OK24-krav. Hvis du bare vil lytte med på ½ times samtale mellem Johanne og sekretariatet om hendes og bestyrelsens topprioriteter ved de kommende forhandlinger og høre svarene på spørgsmål, I har sendt ind til Johanne, så kan du logge på fra kl. 8.30 til 9. Hvis du har mod på at udfordre, kommentere og debattere, så skal du blive hængende fra kl. 9 til 9.30, hvor mikrofonen er åben, og ordet er frit.  

Skriv dine forslag til krav

Uanset om du ønsker at melde forslag til krav ind på vegne af din klub, eller om du individuelt vil stille dine egne forslag, så gør du det på djoef.dk/ok24. Husk også at minde dine medlemmer om, at de er velkomne til at melde deres egne forslag til krav ind. Jo flere vi hører fra, jo mere sikre bliver vi på at ramme de krav, som er vigtige for flest mulige af Djøf Offentligs medlemmer. Så fortæl os: Hvad er OK for dig?