]]>

Medlemsmøder i regionerne

Hvordan påvirker et forandret sundhedsvæsen dig og dine medlemmer? Hvilke muligheder ser I? Hvor er jeres største bekymringer? Del jeres tanker med formand for Djøf Offentlig Johanne Nordmann på medlemsmøder i regionerne efter sommerferien.

Invitation til regionale medlemsmøder på vej.

Sundhedsvæsnet under forandring

Nu har sundhedsstrukturkommissionen præsenteret sine modeller for, hvordan sundhedsvæsenet skal organiseres i fremtiden, og de politiske forhandlinger går snart i gang.  Det er en proces, som Djøf følger nøje og naturligvis med et særligt fokus på, hvordan et forandret sundhedsvæsen vil påvirke vores regionalt ansatte medlemmer.

Jeres input er vigtige

Selvom vi ikke ved, hvordan det hele lander, vil vi gerne høre jeres tanker om, hvordan I ser fremtiden for sundhedsvæsenet? Hvor ser I mulighederne både på den store samfundsmæssige klinge og i jeres eget arbejdsliv? Hvad bekymrer jer mest? Og hvad skal der til for, at I føler jer hørt og inddraget i den forandringsproces, der ligger foran jer?

For at samle jeres input, tanker og ideer tager formand for Djøf Offentlig Johanne Nordmann efter sommerferien på tur og besøger de 5 regioner. Alle regionalt ansatte medlemmer får snart en invitation til medlemsmøde, og vi håber, at I tillidsrepræsentanter vil give en hånd med at skabe opmærksomhed om møderne. Jo flere deltagere, jo flere gode og vigtige input kan Johanne tage med i det videre arbejde.