]]>

Ny medlemsfordel - Djøf Forsikring

Djøf Forsikring åbner 1. januar 2023. Hvad betyder det for medlemmerne?

Med Djøf Forsikring tilbyder vi forsikringer med fordele og priser, der passer til den enkelte – og til tiden. Medlemmer, der i dag har forsikringer hos Codan med Djøf-rabat, mister rabatten i det nye år. Se, hvordan du kan svare på de vigtigste spørgsmål.

Når champagnepropperne springer, og rådhusklokkerne byder 2023 velkommen, lancerer Djøf en ny medlemsfordel. Nemlig Djøf Forsikring, som er eksklusivt for medlemmer af Djøf.

Djøf bliver dog ikke et forsikringsselskab, men har valgt Købstædernes Forsikring som forsikringspartner, der skal levere alle forsikringer og behandle skadesanmeldelser.

Dermed sætter Djøf også et punktum for mere end 30 års samarbejde med Codan, hvor medlemmer har kunnet købe forsikringer med Djøf-rabat.

Bedre forsikringer end i dag

”Med Djøf Forsikring trækker vi forsikringsydelserne tættere på alle de andre fordele, som vores medlemmer har ved at være medlem af Djøf,” siger adm. direktør i Djøf Tomas Therkildsen og uddyber:

”Vi vil gerne give vores medlemmer endnu bedre forsikringer end i dag. Forsikringer, som rammer deres behov skarpere. Giver nemmere online selvbetjening. Og til en bedre pris – hvor overskud endda kommer medlemmerne til gode. Købstædernes Forsikring er nemlig, ligesom Djøf, ejet af sine medlemmer og har medlemmerne i centrum.”

Det, du skal vide:

Alt fortsætter, som det plejer, indtil 31. december 2022. Først herefter skal medlemmerne beslutte, om de vil flytte til Djøf Forsikring.

Vælger medlemmet at blive i Codan, bortfalder Djøf-medlemsrabatten første gang, forsikringen skal betales efter nytår. Skal forsikringerne betales i perioden fra nu og frem til 1. januar, får medlemmet fortsat sin Djøf-medlemsrabat hos Codan.

Bliver du kontaktet af medlemmer, som allerede nu vil vide mere om Djøf Forsikring, er de velkomne til at ringe til Djøf på telefon 33 95 97 00 alle hverdage mellem klokken 9 og 16. På djoef.dk/forsikring kan medlemmerne se mere og skrive sig op til at blive kontaktet.

Fra og med årsskiftet står et forsikringsteam klar til at give forsikringstjek, rådgive og tegne forsikringer til vores medlemmer. Forsikringsteamets direkte nummer er 36 91 91 56, og åbner 2. januar kl. 9.