]]>

Ny pensionsordning hos P+

Med en Djøf-uddannelse og en pensionsopsparing hos P+ via AC overenskomsten, får I nu mulighed for skifte til en ny, fleksibel og mere moderne pensionsordning hos P+, nemlig P+ Livscyklus.

P+ introducerer muligheden for at skifte til en ny og mere moderne pensionsordning.

Hvis du og dine kolleger har en uddannelse, som henhører til Djøf i henhold til overenskomstens uddannelsesbilag, vil I gennem overenskomsten have en pensionsopsparing hos P+, Pensionskassen for Akademikere. Den indeholder både opsparing til pension og forsikringer, som giver et økonomisk sikkerhedsnet i hverdagen.

I løbet af sommeren får I mulighed for at skifte til en ny og mere moderne pensionsordning - og det kan du som tillidsrepræsentant være med til at gøre opmærksom på.

Fleksibel pension med flere valgmuligheder

Den nye pensionsordning hedder P+ Livscyklus. Den er sat i verden, fordi mange medlemmer af P+ har ønsket sig en fleksibel pensionsordning med:

  • markedsrente på opsparingen
  • mulighed for at skrue op og ned for risikoen, når vi investerer din opsparing
  • fleksible forsikringer, som man selv kan tilpasse.

Skal – skal ikke?

Om det er en god ide at skifte til P+ Livscyklus, er op til den enkelte at beslutte. Det afhænger blandt andet af ens familiesituation, risikovillighed i forhold til investeringer og den øvrige økonomi.

Uanset om P+ Livscyklus er det rigtige valg, er det en god anledning til at give pensionsordningen et eftersyn:

”Det er vigtigt, at man forholder sig aktivt til sin pension, og jeg håber, at vores medlemmer vil se tilbuddet om P+ Livscyklus som en anledning til at tage stilling til, om de har den rigtige pensionsordning hos os,” siger Lene Mortensen, medlemsdirektør i P+.

Du kan gøre dine kolleger opmærksomme på, at der er hjælp at hente på nettet:

  • Alle får besked i e-Boks, når der er mulighed for at skifte til P+ Livscyklus.
  • I tilbudsperioden kan man logge på pplus.dk/MinPension og tage en guide, der ud fra egne tal viser, hvad et skifte vil betyde for ens pension og forsikringer i P+.
  • Man har en måned til at sige Ja tak eller Nej tak til den nye pensionsordning, og det gør man også på pplus.dk/MinPension.

Man er også velkommen til at kontakte rådgiverne i P+ på telefon 38 18 87 00.

Kom med på webinar

P+ holder også en række målrettede webinarer om P+ Livscyklus, hvor man kan stille spørgsmål og høre mere, før man vælger, om man vil skifte pensionsordning. Der kommer invitation til webinaret sammen med tilbuddet om at skifte til P+ Livscyklus.

Man kan også holde sig orienteret på pensionskassens hjemmeside.

Særlige ønsker?

Hvis du har særlige ønsker til arrangementer i forbindelse med tilbuddet om at skifte pensionsordning, er du velkommen til at kontakte medlemschef i P+, Charlotte Lyhne via dk¤pplus¤chl eller på telefon 20 10 33 23.