]]>

Repræsentantskabsmøde den 26. april

Den 26. april er det ”store mødedag” i Djøf. Om formiddagen holder Djøf Offentlig sit repræsentantskabsmøde, og om eftermiddagen er der repræsentantskabsmøde i Djøf. Du kan tilmelde dig begge møder fra i dag.

Både Djøf Offentlig og Djøf holder repræsentantskabsmøder den 26. april 2019, og alle medlemmer er velkomne til at deltage.

Djøf Offentligs repræsentantskabsmøde

Sæt kryds i kalenderen den 26. april 2019. Den dag skal du reservere til at gøre din indflydelse gældende i Djøf Offentlig og høre bestyrelsens beretning om året, der er gået.

Det er vigtigt, at vi får trykprøvet Djøf Offentligs fokusområder, så de afspejler den virkelighed, som offentligt ansatte djøfere arbejder i. Så kom med til repræsentantskabsmødet, og giv dine inputs til den retning, der skal sættes.

Djøf Offentligs repræsentantskabsmøde afsluttes med debat om et aktuelt tema. Den del af mødet er lige nu ved at blive planlagt, så afsløring af temaet må vente lidt. Det vigtigste er, at du reserverer dagen allerede nu.

Djøfs repræsentantskabsmøde

Om eftermiddagen kan du gå videre til Djøfs repræsentantskabsmøde, som løber fra kl. 15 til 18 og efterfølgende afsluttes med middag.

Læs mere og tilmeld dig.