]]>

Sæt fokus på diversitet og inklusion på din arbejdsplads med Djøfs Inklusionsspil

Djøf har udviklet et digitalt spil, som retter fokus mod øget diversitet og inklusion på arbejdspladsen. Spil det med dine kollegaer og åben for de værdifulde drøftelser om hverdagsdiskrimination, biasbevidsthed, inkluderende mindset og sprog.

Du får her en ny og god mulighed for at facilitere dialog på din arbejdsplads om diversitet og inklusion.

Kom godt i gang

Djøfs Inklusionsspil adresserer aktuelle problemstillinger på arbejdspladsen, og præsenterer dem som dilemmaer i spillet. Formålet er ikke at fremme specifikke holdninger, men derimod at facilitere dialog på arbejdspladsen.

Der er ingen rigtige eller forkerte svar; det vigtige er at give hinanden plads til at lytte og forstå forskellige synspunkter. Det er forventeligt, at I ikke altid er enige, men netop i disse situationer opstår de mest værdifulde refleksioner, drøftelser og indsigter. Vi opfordrer til en god tone i debatten.

Få teknikken til at spille 

Spillet spilles fra både computeren og telefoner, da dilemmaerne præsenteres på computer, og besvares på fra hver deltagers egen telefon. Selvom man stemmer individuelt fra sin telefon, opfordrer vi til, at I tager kollektive drøftelser i mindre grupper.  

Har du brug for faciliteringsgreb eller teknisk assistance til opsætning af spillet, så læs vores guide her.

Spillet spilles i din browser, så det kræver ikke, at du downloader eller installerer noget på din computer eller telefon.  

Hjælp os med at gøre spillet endnu bedre

Selvom vi har gjort vores bedste for at udvikle et nuanceret spil, er vi opmærksomme på, at der kan være bias og blinde pletter. Derfor vil vi gerne opfordre jer til at dele jeres kommentarer og oplevelser med spillet med os på diversitet@djoef.dk, så vi kan fortsætte med at tilpasse og forbedre spillet.

Rigtig god fornøjelse med Djøfs Inklusionsspil på din arbejdsplads!