]]>

Sådan skifter du en offentlig karriere ud med én i det private

Tilmeld dig denne workshop og bliv klogere på, hvad et nyt job i det private har betydet for andre djøfere, der har taget skiftet.

Vi ved, at mange offentligt ansatte medlemmer overvejer, om deres næste job skal være i den private sektor. Hvis nogle af dine medlemmer går med den type overvejelser, så fortæl dem om ”Sådan skifter du en offentlig karriere ud med én i det private”, som er workshops vi afholder løbende. Dine medlemmer får viden om, hvordan de gør sig attraktive for private virksomheder, hvordan de oversætter deres kompetencer til et sprog, som private arbejdsgivere kan relatere til og de møder djøfere, som har skiftet sektor.

Du kan sende denne lille teaser ud til dine medlemmer:

Skal dit næste jo være i den private sektor?

Tilmeld dig denne workshop og bliv klogere på, hvad et nyt job i det private har betydet for andre djøfere, der har taget skiftet.

Du får:

  • Indblik i hvilke krav og forventninger, der kan være til en karriere i det private
  • Indblik i hvordan du oversætter dine spidskompetencer fra det offentlige til at blive en interessant kandidat i det privat
  • Mulighed for at vælge mellem flere korte workshops, hvor repræsentanter fra forskellige brancher byder ind med deres egne erfaringer og hvilke jobmuligheder, de oplever branchen tilbyder.
  • Viden om, hvad der gør dig attraktiv for en privat arbejdsgiver.

Læs om arrangementet og tilmeld dig her