]]>

TR-kurser første halvår 2021

Glæd dig til TR-kurserne i første halvår af 2021. Som altid er der kurser for både nye og erfarne tillidsrepræsentanter.

Hvis du er ny tillidsrepræsentant og skal have styr på overenskomsten og lønsystemet, så kan du se, hvilke kurser vi anbefaler dig at starte med. Hvis du har styr på den grundlæggende TR-viden, så tjek kursusoversigten ud for kurser, som udbygger din TR-værktøjskasse.

Hvis du er ny TR, så skal du måske se nærmere på kurserne ”Regelkompasset”, ”Bliv TR-ekspert på løn” eller ”Den gode forhandler”. Du kan også tilmelde dig ”Introkursus for nyvalgte offentlige tillidsrepræsentanter”, som ud over at introducere de typiske problemstillinger som TR også giver mulighed for at skabe et netværk med andre nye TR.  

Er du mere erfaren som TR, så er kurserne ”Arbejdsmiljø” eller ”Mægling og konfliktløsning” måske noget for dig. I 2021 udbyder vi også ”Regelkompasset II”, som går i dybden med jeres vigtigste erfaringer.

I kursuskalenderen kan du få et samlet overblik over kurserne. Vi opdaterer løbende vores onlinekurser, så hold øje! Vi kan allerede nu fortælle, at vi holder et onlinekursus om onlinefacilitering 12. januar 2021, og der kommer også et webinar om arbejdstid i starten af det nye år.

Se kursuskalenderen og tilmeld dig et kursus.