]]>

TR-kurser første halvår 2020

Få et overblik over kurser for tillidsrepræsentanter for første halvår 2020.

Overblik over TR-kurser 

I kursusoversigten kan du hurtigt orientere dig i det samlede kursusudbud for første halvår 2020. Der er både kurser for den nye og den erfarede tillidsrepræsentant.

Du kan tilmelde dig TR-kurserne i kursuskalderen på vores TR-side. 

Flere vidensintensive kurser

I TR-undersøgelsen spurgte vi jer om, hvad I forventer og efterspørger fra TR-kurserne. Jeres svar var, at I ønsker videnstunge kurser, hvor I kan fastholde viden efter kurserne. I 2020 har vi derfor øget udbuddet af kurset ’Regelkompasset’, så endnu flere kan få solide inputs til TR-værktøjskassen.

Derudover udbyder vi nu overbygningen ’Regelkompasset II’ for erfarne tillidsrepræsentanter. Her går vi i dybden med jeres vigtige erfaringer. 

Ny digital læringsplatform

Som noget nyt vil du som Djøf-TR fra 2020 kunne benytte læringsplatformen Triggerz som forberedelse til TR-kurserne og dermed blive bedre til at fastholde viden efter kurset. Herudover giver læringsplatformen dig mulighed for e-læring. Det er relevant, når nye tillidsrepræsentanter og suppleanter får deres første ”survival kit”. På den måde vil de opleve den første tid som mindre kaotisk og være beredt på at deltage i de fysiske kurser.

Vi håber, at du bliver lige så begejstret for det nye læringsunivers, som vi er.

Derudover giver vi alle tillidsrepræsentanter mulighed for at bruge det undervisningsmateriale, der er tilgængeligt digitalt. Materialet spænder bredt fra alt om GDPR til tjenstlige samtaler.