]]>

TR-kurser i 2. halvår 2019

Her kan du se, hvad TR-uddannelsen byder på i 2. halvår af 2019. Brug et øjeblik på at danne dig et overblik, for der er noget på hylderne til både nyvalgte og erfarne tillidsrepræsentanter.

Hvis du som nyvalgt tillidsrepræsentant har brug for at få styr på lønsystemet eller regler og overenskomst, så kan du her i kursusoversigten se, hvilke kurser, du kan tilmelde dig efter sommerferien.  Hvis du har styr på den grundlæggende TR-viden, så tjek kursusoversigten ud for kurser, som udbygger din TR-værktøjskasse.

Er du ny TR?

Så skal du måske se nærmere på kurset ”Regelkompasset”, ”Bliv TR-ekspert på løn” eller ”Den gode forhandler”. Husk også at få tilmeldt dig et af introduktionskurserne for nyvalgte tillidsrepræsentanter, hvor du får mulighed for at møde andre, som er nye i hvervet ligesom dig.

Er du mere erfaren?

Så er det måske nu, at du skal dykke ned i din egen personlige kommunikation på vores retorikkurser eller tage fat på det psykiske arbejdsmiljø eller konflikthåndtering. Hvis du har en særlig interesse for offentligt ansattes rettigheder og pligter, så er der også en mulighed for at dyrke det felt sammen med både eksperter og andre tillidsrepræsentanter.

Dette er blot nogle af mulighederne på TR-uddannelsen i efteråret. Få et overblik over det samlede udbud i kursusoversigten.

TR-konferencer i november

Som supplement til TR-kurserne kan du på TR-konferencerne den 5. november i København og den 6. november i Aarhus få ny inspiration og netværke med en masse andre tillidsrepræsentanter fra alle egne af landet og alle hjørner af den offentlige sektor.  Invitationen kommer direkte i din indbakke.

Kursusoversigt og tilmelding

Se nærmere på kursusudbuddet i kursusoversigten (link på vej) og tilmeld dig via kursuskalenderen på Djøfs hjemmeside.