]]>

TR-kurser i 2.halvår 2020 og live webinarer

Her kan du se, hvad TR-uddannelsen byder på i 2. halvår af 2020. På grund af den særlige situation har vi allerede aflyst kurser til og med maj måned, men til gengæld vil vi tilbyde live webinarer om forskellige temaer.

Hvis du som nyvalgt tillidsrepræsentant har brug for at få styr på lønsystemet eller regler og overenskomst, så kan du her i kursusoversigten se, hvilke kurser, du kan tilmelde dig efter sommerferien. Hvis du har styr på den grundlæggende TR-viden, så tjek kursusoversigten ud for kurser, som udbygger din TR-værktøjskasse.

Kursusoversigt og tilmelding

Brug et øjeblik på at danne dig et overblik, for der er noget på hylderne til både nyvalgte og erfarne tillidsrepræsentanter.

Se nærmere på kursusudbuddet i kursusoversigten og tilmeld dig via kursuskalenderen på Djøfs hjemmeside. 

Live webinarer

På grund af coronavirus har vi aflyst flere fysiske TR-kurser. Vi arbejder på at tilbyde live webinarer, som er særlig målrettet TR, og som du kan tilmelde dig. Det første tema er ”Feriespørgsmål i coronatider”. Der kommer flere temaer. Webinarerne bliver publiceret på vores TR-site sammen med vores fysiske TR-kurser, så hold øje her.

Djøf anvender programmet Zoom Meetings til webinarer.