]]>

TR-kurser og TR-konference 2023

Djøf tilbyder en række kurser til tillidsrepræsentanterne, og du bør bruge et øjeblik på at danne dig et overblik, da der er relevante kurser, hvad end du er nyvalgt eller erfaren. Der er også mulighed for at deltage i TR-konferencen for alle tillidsrepræsentanter, der er medlem af Djøf offentlig.

Bliv klædt endnu bedre på til at varetage hvervet som tillidsrepræsentant.

Kursusoversigt og tilmelding

Brug et øjeblik på at danne dig et overblik, for der er noget på hylderne til både nyvalgte og erfarne tillidsrepræsentanter.

Hvis du som nyvalgt tillidsrepræsentant har brug for at få styr på lønforhandling eller regler, så kan du i kursusoversigten se, hvilke kurser du kan tilmelde dig efter sommerferien. Hvis du har styr på den grundlæggende TR-viden, så tjek i stedet kursusoversigten ud for kurser, som udbygger din TR-værktøjskasse.

I kursusoversigten for tillidsrepræsentanter kan du læse mere om kurserne og finde information om tilmelding.

TR-konference

Den 21.-22. november 2023 holder vi TR-konference på Comwell Portside Hotel i København for alle tillidsrepræsentanter, der er medlem af Djøf Offentlig. Når vi efter sommerferien har det spændende program helt klart, vil du modtage en invitation med link til tilmelding. Men sæt allerede nu kryds i kalenderen – TR-konferencen er en unik mulighed for at netværke med andre tillidsrepræsentanter og få lidt vitaminer til TR-rollen.