]]>

Understøt god trivsel

Nu kan du og dine medlemmer teste jeres trivsel og få svar og opfølgningsmuligheder med det samme.

Læs om Djøfs trivselstest og andre tilbud til jeres Djøf-klub, dig og din medlemmer. 

Trivselstest og work-life-balance

Du og dine kolleger har mulighed for at tage Djøfs trivselstest. Testen er for alle og består af 12 udsagn, så den er let at tage og kan guide jer til forskellige værktøjer og inspiration til, hvad I individuelt kan gøre for at øge jeres trivsel. Medlemmer af Djøf er altid velkomne til at ringe og får sparring med en konsulent om manglende trivsel. Vi deltager også meget gerne på et klubmøde og fortæller om, hvordan I forebygger stress og støtter hinanden i at have et godt arbejdsmiljø, så alle trives. Du kan også læse en lille artikel om Djøfs trivselstest: Test din trivsel – og få svaret med det samme

Work-life-balance handler om mere og andet end, hvad din arbejdstid er. En god work-life-balance giver overskud i hverdagen. Læs mere om work-life-balance. Har du et ønske om, at vi kommer ud på et klubmøde og fortæller mere, så kontakt os endelig på dk¤djoef¤karriere.

Spot stress og mistrivsel

Symptomerne på stress er mangeartede, og vises ikke ens hos alle.

Har du en kollega, som du tænker måske kan været stresset eller godt på vej, kan du blandt andet læse mere om, hvad du kan være særligt opmærksom på, og hvem du kan henvise din kollega til her.

Hvad anbefaler Djøf, at du gør nu?

  • Hold øje med, om der er balance mellem arbejdsmængde og tid, der er til opgaverne i samarbejde med dine kolleger.
  • Spørg og lyt til, hvordan dine kollegaer har det med deres arbejde. Er der fx nogen, der har et stort arbejdspres og tit springer pauser over?
  • Tal med ledelsen, hvis du eller dine kollegaer har problemer med stor arbejdsmængde og tidspres.
  • Vær opmærksom på, at med hybrid arbejde, kan det være vanskeligere for dig som TR at ”have fingeren på pulsen” ift. hvordan dine kollegers trivsel er. Derfor kan du med fordel være opsøgende og systematisk i dit arbejde, så du sikrer, at du har kendskab til hele dit TR område.